Home Lifestyle Wonen Richt je interieur in met de nieuwe IKEA app

Richt je interieur in met de nieuwe IKEA app

Richt je interieur in met de nieuwe IKEA app

Het interieur van je woning inrichten is leuk, en voortaan ook gemakkelijk. Benieuwd hoe een stoel of tafel uit de nieuwe IKEA-catalogus in je eigen huis zou staan? Met de vernieuwde IKEA-catalogus app kan je dit direct zien.

Met de IKEA-catalogus app komen decoratie-ideeën en meubelen in iedere kamer van het huis tot leven op het scherm van je smartphone of tablet.

Extra interieur- en wooninspiratie

Dit jaar bevat de IKEA catalogus app nog meer interactieve features. Net als vorig jaar krijgen gebruikers op meer dan 50 pagina’s toegang tot extra wooninspiratie. Door pagina’s te scannen met je smartphone of tablet krijg je bijvoorbeeld filmpjes en foto’s te zien en kunnen kamers van stijl veranderen. Nieuw is dat bijna 100 producten in 3D te bekijken zijn, via de augmented reality functie in de app. Icoontjes in de catalogus geven straks aan bij welke producten de augmented reality functie precies te gebruiken is.

Hoe werkt het?

Leg de IKEA-catalogus neer op de plek in huis waar je het betreffende product graag wilt zien. Scan deze plek met je smartphone of tablet en het product verschijnt vervolgens driedimensionaal in beeld. De IKEA-catalogus werkt hierbij als een markeerpunt, waardoor het product op het juiste formaat in de kamer wordt getoond. Zo krijg je een goed beeld van hoe het product bij jouw bestaande interieur zou passen.

De vernieuwde app voor iOS en Android is sinds eind juli gratis te downloaden in de Apple App store en Google Play. Zodra de nieuwe catalogus vanaf 30 augustus bij miljoenen Belgische gezinnen op de mat valt, kan men direct met de app aan de slag.