Home Lifestyle Wonen Schrijf u snel in voor de workshop ‘kleur uw interieur’ t.w.v. 50€...

Schrijf u snel in voor de workshop ‘kleur uw interieur’ t.w.v. 50€ (lunch inbegrepen)

Schrijf u snel in voor de workshop 'kleur uw interieur' t.w.v. 50€ (lunch inbegrepen)

 

Tijdens deze exclusieve en gepersonaliseerde workshops leert u van een Levis-kleurenspecialiste hoe u in uw woning met kleur kunt spelen.

Vernieuw en fris uw interieur op met kleur dankzij de workshops van Levis. U leert er hoe u uit de meer dan 200 tinten van de diverse Ambiance-collecties en de vernieuwde Colores del Mundo Collectie van Levis uw persoonlijke selectie maakt, hoe u de kleuren herkent die bij u passen, hoe u ze in uw interieur kunt combineren en hoe u uw eigen palet samenstelt. In de voormiddag is er de theorie, geïllustreerd met voorbeelden. Een Levis-kleurenspecialiste legt uit waarom iedereen anders op kleur reageert, beschrijft de diverse collecties en toont hoe u ze in uw interieur kunt inpassen. Na de lunch volgen de praktische oefeningen. U gaat naar huis met een aantal collages, die de ideeën en oplossingen samenvatten die tijdens de dag aan bod kwamen.

Vernieuwde Colores del Mundo

Het assortiment Colores del Mundo van Levis, dat in 2001 op de markt kwam, wordt in 2013 in een nieuw jasje gestoken. Het palet is nog steeds opgebouwd volgens verschillende kleurlijnen, die aansluiten bij de verschillende gemoedstoestanden die het concept bepalen. De 5 nieuwe kleurlijnen zijn: Energizing Ireland (groen), Positive Thailand (geel), Passionate Argentina (bruin– rood), Relaxed Australia (grijs-paars) en Balanced Finland (blauw). Elke kleurlijn bestaat uit 6 kleuren: 4 daarvan zijn licht en/of neutraal en kunnen als basiskleur in het interieur gebruikt worden, de 2 andere zijn iets feller of donkerder en bedoeld om meer karakter te geven aan het interieur. * Op 6 mei start Levis ook met een stalenservice. Op de website kunt u shoppen naar kleurechte A5-stalen en ze thuis geleverd krijgen. Hiermee kunt u perfect het effect van de kleur in uw interieur zien en al stiekem proeven van de sfeer die u wil bereiken.

Voor meer info over het volledige assortiment van Levis klik hier

Praktisch

Waar en wanneer? De workshops vinden plaats op 3 verschillende plaatsen en 3 verschillende dagen, telkens van 9u30 tot 16u (welkomstkoffie en lunch inbegrepen). Op 3/6, Tony Mertens, Boomsesteenweg 672, 2610 Wilrijk. Op 10/6, Tony Mertens, Weiveldlaan 29, 1930 Zaventem. Op 12/9, Decora, Rijkswachtlaan 11, 9060 Zelzate.

De plaatsen zijn beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap. Bel naar het nummer 09.243.99.86 (ma- vr tussen 8u en 18u en za tussen 8u en 13u) of stuur een mail naar feelingwonen@filad.be + de datum + het aantal personen dat u wil inschrijven. Binnen de 5 werkdagen ontvangt u een brief met overschrijving voor de betaling. Die dient uitgevoerd te worden binnen de 7 werkdagen, zo niet wordt ze geannuleerd. Opgelet: max. 15 deelnemers/sessie. Prijs: 50 € + 2,50 € inschrijvingskosten.