https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Wonen Specifieke voorwaarden voor de dressingwedstrijd

Specifieke voorwaarden voor de dressingwedstrijd

– Lees aandachtig het algemeen wedstrijdreglement op www.feeling.be/info/wedstrijdreglement en sluit je motivatiebrief af met de volgende zin: “Ja, ik heb het wedstrijdreglement gelezen en goedgekeurd.”
 
 – Stuur je volledig dossier voor 6/10/2015 middernacht naar dressings@feelingwonen.be 
of per post naar Feeling Wonen Dressings, Sanoma BeNe, Stationsstraat 55, 2800 Mechelen.
 

Let aandachtig op de volgende punten

 
 
De ruimte moet leeg en schoon zijn voor de herinrichting van de ruimte. Muren en plafonds moeten in goede staat zijn. De lichtpunten en de elektriciteitskabels moeten in orde zijn. De vloer moet in goede staat zijn. Alle eventuele aanpassingen gebeuren op kosten van de winnaar.
 
Prijzen zijn niet inruilbaar tegen speciën of andere voordelen in natura noch overdraagbaar aan derden en kunnen niet omgeruild worden tegen hun waarde in geld. De gewonnen bedragen zijn maximum bedragen. Wanneer de winnaar onder dit bedrag blijft, wordt het verschil niet uitbetaald. Indien de winnaar het gewonnen bedrag overschrijdt, dient deze zelf in te staan voor de kosten bij de desbetreffende partner.
 
• Er is geen communicatie mogelijk tussen Feeling Wonen/Gael Maison en de deelnemers tijdens of na de wedstrijd.
 
• De jury bestaat uit één lid van de redactie van Feeling Wonen/Gael Maison en één vertegenwoordiger van Camber. De jury kiest een winnaar uit drie genomineerden, gerangschikt van 1 tot 3. Nummer 1 wordt winnaar nadat de jury een bezoek heeft gebracht aan zijn/haar slaapkamer en er wordt vastgesteld dat de ruimte inderdaad aan alle vereisten beantwoordt. Indien dit niet het geval is, gaat de prijs naar genomineerde nr. 2 of, desgevallend, naar genomineerde nr. 3, volgens dezelfde voorwaarden.
 
• De winnaar moet zich kunnen vrijmaken voor een bezoek aan zijn/haar woning, het installeren van de dressing en het fotograferen ervan. 
 
• Het winnend ontwerp wordt gefotografeerd (met portret en namen van de winnaars) en verschijnt in een uitgebreide Voor&Na in het februari/maartnummer 2016 van Feeling Wonen/Gael Maison en op hun websites en die van de partner.