Home Lifestyle Wonen Tijd voor de lenteschoonmaak: doe mee aan de happy home challenge

Tijd voor de lenteschoonmaak: doe mee aan de happy home challenge

Tijd voor de lenteschoonmaak: doe mee aan de happy home challenge

Daar is de lente, daar is de zon. En daar is ook weer die lenteschoonmaak. Zie jij ieder jaar een beetje op tegen de taak en weet je niet goed waar te beginnen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Onze collega’s van Libelle helpen je graag op weg met de Happy Home Challenge. Samen pakken we die klusjes aan.

 

De lenteschoonmaak op één dag doen, is onbegonnen werk. Daarom heeft Libelle een challenge. Op 3 weken tijd is je huis weer helemaal fris. Door de grote klus op te delen in kleine taakjes, wordt die lenteschoonmaak een eitje. Op de website van Libelle vind je dagelijks een tip om je huis helemaal op orde te krijgen. Je krijgt tips & tricks over hoe je nu best opbergt, welke producten je best gebruikt en welke plekjes je zeker niet mag vergeten.

Van je kleerkast, tot een grondige poetsbeurt van de badkamer en een nieuwe look voor je tuin… Het hele huis wordt onder handen genomen. Wij voelen het alvast kriebelen en zijn helemaal klaar om erin te vliegen. Jij ook? Neem dan zeker een kijkje op de website voor de tips. Veel succes!

Meer tips voor je huis: