We hebben ze intussen allemaal in huis: droogbloemen. Lekker praktisch, want ze maken je stulp extra gezellig én blijven zonder gieten mooi. Toch is er sinds kort een kaper op de kust en wij bij Feeling zijn er dol op!

Fleur je huis met glasbloemen

Belgisch en beeldschoon: dankzij Noor Springael (38) vullen we ons huis straks met de mooiste, kleurrijke glasbloemen. Het creatieve brein achter glaskunstmerk GLAS & GLAS creëerde op een dag een cactus die ze ook via Etsy verkocht waarop het hoofdkantoor deze uitriep tot favoriet van de webshop. Plots leverde ze haar glaskunst aan de hele wereld!

“Glaskunst is beter dan een schilderij. Het verandert mee met de lichtinval en je wordt instant gelukkig van het licht dat door het gekleurde glas komt piepen. Glas met een glimlach, zoiets.” – Noor Springael

Noor vindt zichzelf steeds opnieuw uit en knutselt maar al te graag met restglas van grotere projecten of gerecycleerd glas. Deze prachtige glasbloemen zijn daar één resultaat van; een fantastisch maar vooral origineel alternatief voor de droogbloem en ook deze gaan eeuwenlang mee. Kies uit fijne maretakken, een vrolijk gemengd boeket of romantische klaprozen. Wij willen liefst met de hele webshop naar huis.

Lavendel

Vanaf € 15 per bloem, via glasenglas.be

Craspedia

Vanaf € 12,50 per bloem, via glasenglas.be

Maanbloemen

Vanaf € 17,50 per bloem, via glasenglas.be

Pampasgras

Vanaf € 12,50 per stengel, via glasenglas.be

Blaadjes

Vanaf € 40 per stuk, via glasenglas.be

Korenbloemen

Vanaf € 17,50 per bloem, via glasenglas.be

Klaprozen

Vanaf € 22,50 per bloem, via glasenglas.be

Schermbloemen

Vanaf € 17,50 per bloem, via glasenglas.be

Wildboeket

Vanaf € 110, via glasenglas.be

Glas & Glas – Kruispad 3, 2360 Oud-Turnhout.

Meer interieur