Home Lifestyle Wonen Wauw, deze prachtige woning kost maar 38.000 euro

Wauw, deze prachtige woning kost maar 38.000 euro

Wauw, deze prachtige woning kost maar 38.000 euro

Duurzaam wonen tegen een redelijke prijs én snel intrekken? Dat kan met deze woningen van PopUp House. Wij zijn fan!

 

Bouwen kost al snel handenvol geld! Maar met de juiste materialen is dat niet helemaal waar. Dat bewijst deze passiefwoning. Drie voordelen: hij is heel goed geïsoleerd (en drukt dus de verwarmingskosten), is binnen enkele weken klaar én je kunt zo’n woning al laten bouwen vanaf 38.000 euro. Het ziet er ook nog eens heel mooi uit. Waar moeten we tekenen?

Het Franse architectenbureau Multiple Studio ontwierp ‘PopUp House’, een volwaardige woning met duurzame materialen. De houten vloerstructuren zijn maximum 14 meter lang. Isolerende polystereenblokken van 30 cm zorgen dat er geen warmte verloren gaat. Ook via de wanden is er minimaal warmteverlies, omdat die bestaan uit isolerende blokken. Bovendien krijgen ze een waterdichte folie en houten afwerking.

Nog meer wooninspiratie nodig? Check dan hier deze prachtige minimalistische woning, midden in het groen. 

Enkele voorbeelden van PopUp Houses

 Lees ook: binnenkijken in passieve woning, binnenkijken in het huis van Meryl Streep en 5 tips voor de perfecte moestuin. 

Groot succes

De budgetvriendelijke passiefwoningen zijn ondertussen een groot succes in Frankrijk. Niet verwonderlijk: milieuvriendelijk, goedkoop én op twee weken is zo’n huis of kantoorruimte gebouwd. In onderstaande video ontdek je hoe het bouwproces verloopt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer over bouwen & wonen:

SOURCE: PopUp House