Naast actrice, regisseur en hulpverleenster is Angelina Jolie ook nog ‘ns muze bij Guerlain. Voor haar nieuwste campagnevideo voor het parfum Mon Guerlain stelde ze haar huis in Cambodja uitzonderlijk open.

Het échte leven

In een exclusieve behind-the-scenes video opent Angelina Jolie de deuren van haar huis in Azië. Geshoot door de Oscar-winnende cinematograaf Emmanuel Lubezki krijgen we inkijk in haar traditionele longhouse in Cambodja. In deze tropische omgeving in het Noord-Westen van het land helpt haar familiefoundation al 18 jaar de natuur en cultuur te bewaren en locale gemeenschappen te steunen.

In tegenstelling tot haar eerste commercial die ze shootte voor Guerlain – die vond plaats in haar wijndomein in Frankrijk – onthult Jolie dat deze commercial intiemer is voor haar. De actrice houdt ervan iets te laten zien dat haar échte leven representeert. “I think people know that: when there’s truth or when there’s a fairy tale. I think they prefer the truth,” zegt ze in de video. Take a look:

Mon Guerlain

In de nieuwe campagnevideo voor het parfum Mon Guerlain brengt Angelina Jolie een ode aan moderne vrouwelijkheid en sterke, vrije en onafhankelijke vrouwen.

 

Meer over Angelina Jolie

Openingsbeeld: Getty Images