Home Lifestyle Wonen Win een badkamer t.w.v €25.000*

Win een badkamer t.w.v €25.000*

Win een badkamer t.w.v €25.000*

Neem deel aan onze grote wedstrijd en win een badkamer t.w.v. €25.000!

* bedag bij benadering, incl. plaatsing en 6% btw*!


Dit wint u

Vloer- en wandtegels + douche of bad + wastafel, kraanwerk, verlichting + verf

Geen ruimte in huis maakte de laatste jaren zo’n evolutie door als de badkamer. Ook Feeling Wonen levert zijn bijdrage en biedt je de kans om een gloednieuwe, volledig ingerichte badkamer te winnen.

De tijd dat de badkamer gewoon een ruimte was waar we ons wasten, onze tanden poetsten en onze haren kamden, behoort definitief tot het verleden. Anno 2012 is het een een echte wellnessruimte geworden, waar we ons in alle rust kunnen terugtrekken en in bad, onder de douche of in de sauna genieten van quality time.

Feeling Wonen/Gael Maison, kurkfabrikant Santana en vier andere partners slaan de handen in elkaar en willen één lezer van Feeling Wonen/Gael Maison verwennen met een volledig gerenoveerde badkamer. De spectaculaire prijs omvat kurktegels voor de vloer, de muren en de douchewand van Santana, een waskom met console, glazen tablet en spiegel en een douche of bad van Duravit, kraanwerk voor de wastafel en douche of bad van Hansgrohe, designverlichting van Modular Lighting Instruments en verf van Levis.

Totale waarde: €25.000 (incl. plaatsing en 6% btw). De winnaar krijgt bovendien kleur- en lichtadvies van een specialist. Voor 9 andere kandidaten is er een mooie troostprijs: een aankoopbon van €250 van Santana.

 

Zo neemt u deel

 

 • Stuur ons uw motivatiebrief waarin u uw ideale badkamer beschrijft. Vergeet niet uw naam, adres en telefoonnummer te vermelden en ons te laten weten via welke weg u over deze wedstrijd hebt gehoord. Sluit de brief af met de volgende zin: “Ja, ik heb het wedstrijdreglement gelezen en goedgekeurd” (zie hieornder).
 • Voeg foto’s en een plan van uw huidige badkamer toe én een plan van uw droombadkamer.
 • Voeg tenslotte uw wenslijst toe, met de kurktegels, sanitair, verlichting en verfkleur van uw keuze.
 • Stuur uw dossier voor 26/9 per mail naar badkamer@feelingwonen.be of per post naar: Sanoma Media, Feeling Wonen – Wedstrijd Badkamer, Telecomlaan 5-7, 1831 Diegem.
 • Belangrijk: lees hier de deelnemingsvoorwaarden en het wedstrijdreglement .


Dit zijn onze partners en dit geven ze weg

 • Santana, hoofdsponsor van deze wedstrijd en dé Belgische producent van tegels van Portugees kurk, biedt de winnaar tegels voor de vloer (coll. Designed Cork of Styled Cork), de muren (coll. Designed Cork of Styled Cork) en de natte delen (coll. Rimboe, gevoegd systeem) aan. Santana neemt ook het uitkappen van de oude tegels, het egaliseren van de ondergrond en het bezetten met de nieuwe tegels voor zijn rekening. Info: www.santana.be.
   
 • Het Duitse Duravit, dat al sinds de jaren ‘60 garant staat voor hoogwaardig sanitairceramiek, badkamermeubilair en -accessoires, zorgt voor een waskom Vero (br. 100 cm) met 2 kraangaten, een console Delos (br. 160 cm, wit hoogglans), een spiegel met verlichting Delos (br. 120 cm), een glazen tablet (br. 40 cm) en een handdoekdrager Delos chroom. Daarnaast kan de winnaar kiezen tussen:

  1. een douchetub Starck met horizontale afvoer en potenset (160 x 90 cm)
  2. een douchetub DuraPlan met inbouwset en horizontale afvoergarnituur (160 x 90 cm, min. vloeropbouw 130 mm)
  3. een bad Darling New (inclusief poten) met een ommanteling van wit acryl (180 x 80 cm). Info: www.duravit.be.
   

 • Hansgrohe, marktleider op het vlak van badkamer- en keukenkraanwerk, voorziet de winnende badkamer van twee wastafelkranen PuraVida 110, samen met een Raindance showerpipe Select 360 indien de winnaar voor een douche kiest, of een badthermostaat Ecostat Select en een handdoucheset Croma 100 1jet Porter’S als hij voor een bad kiest.
  Info: www.hansgrohe.be.
   
 • De designverlichting van het West-Vlaamse Modular Lighting Instruments is tot ver buiten onze grenzen bekend. De winnaar kan kiezen uit de volgende toestellen: ‘Kup’, ‘Mini-Cake’, ‘Lotis Bathroom’, ‘Lotis Tubed’, ‘Slide square IP 44’, ‘United 1 lamps’, ‘United asy’, ‘Duel wall’, ‘Lotis tubed wall 2 x led’, ‘SL mini naked suspended’, ‘Multiple 2 led’, ‘Downut’, ‘Ushape wall’ en ‘Spock’. Modular installeert de toestellen en sluit ze aan op het elektrische netwerk.
  Info: www.supermodular.com.
   
 • Erkend verf- en kleurenspecialist Levis zorgt ervoor dat de winnende badkamer op correcte en professionele wijze wordt geschilderd, rekening houdend met zowel functionele als decoratieve aspecten. Meer info en inspiratie op www.levis.info.

 

Bekijk hier het overzicht van de te winnen Santana producten.

Bekijk hier het overzicht van de te winnen Duravit producten.

Bekijk hier het overzicht van de te winnen Hansgrohe producten.

Bekijk hier het overzicht van de te winnen Modular producten.

Ga hier naar het overzicht van te winnen Levis producten.