Home Lifestyle Wonen Win een woonkamer
Win een woonkamer

Is je woonkamer dringend aan vervanging toe? Zou je er ook  een bureauhoekje in willen installeren? En weet je precies hoe jouw ideale leefruimte eruit zou zien? Stuur ons dan je plannen op en misschien maakt Feeling Wonen je dromen waar.

Wat kan je winnen?

 € 5.000 voor verf van Mona

+ € 5.000 voor meubelen van Bulo (te kiezen uit deze lijst)

+ € 5.000 voor verlichting van Dark

+ € 5.000 parket of laminaat  van Quick-Step

+ € 5.000 voor zitbank en tapijt van Muuto (geschonken door Interieurkabinet in Mechelen)

 

De woonkamer is het hart van het huis,  de plaats waar je na een drukke werkdag ontspant, je gasten ontvangt, tv kijkt met het gezin… Steeds vaker is het ook de plek waar je je met je laptop aan een werktafel installeert om te telewerken.

Feeling Wonen en Libert Paints, de Belgische fabrikant van het verfmerk Mona slaan samen met nog vier andere partners (zie verder) de handen in elkaar om één van onze lezers of lezeressen te trakteren op een splinternieuwe woonkamer!

Met verf van het merk Mona, geschonken door Libert Paints (t.w.v. maximaal € 5.000), leg je de basis voor een sfeervolle woonkamer die je helemaal naar jouw smaak mag inrichten met meubilair van Bulo, verlichting van Dark, een sofa en een tapijt van Muuto en een vloer van Quick-Step. Elk van deze partners trakteert je exclusief op producten uit zijn gamma en dit ter waarde van maar liefst € 5.000!

 

Hoe neemt u deel?

– Lees de algemene deelnemingsvoorwaarden in het oktobernummer van Feeling Wonen (nr. 154 – verschijningsdatum: 17/09/2014)

– Lees de specifieke deelnemingsvoorwaarden hier