Home Lifestyle Wonen Zo inspirerend: De nieuwe Feeling Wonen

Zo inspirerend: De nieuwe Feeling Wonen

Zo inspirerend: De nieuwe Feeling Wonen

In het maartnummer vinden jullie decoratie- en woonideeën in 9 nieuwe XL-binnenkijkers in binnen- en buitenland, van Parijs over Brussel tot Amsterdam. Verder in deze Feeling Wonen  een groot slaapkamerdossier, beursberichten van Maison & Objet en IMM Keulen en heel wat andere trends en nieuwigheden. Kortom heel wat inspiratie met de lente in het verschiet!

LABEL/BREED

"Creativiteit en toptechnologie met elkaar verzoenen om grensverleggend design te creëren", dat is het doel van het nieuwe Nederlandse merk LABEL/BREEDStijn Roodnat en Toon Stilma, het duo achter het designlabel, dagen Nederlandse designers en fabrikanten uit om samen te werken en aan kruisbestuiving te doen. 

breed

Dé woonbeurzen

pinch

We houden jullie graag op de hoogte van de laatste nieuwe trends en dus lijstten we de hoogtepunten van de woonbeurzen Maison & Objet en IMM Keulen voor jullie op. Het is een mooie verzameling geworden van toplabels die topdesign tonen. Krijgen jullie niet genoeg van al de voorbeelden in het magazine? Neem dan zeker een kijkje hier.

Scandinavische cultmerken

deense merken

Deens design doet het goed. Nergens anders ter wereld weten designers of producenten ter wereld hun rijke designtraditie zo te combineren met een sterke visie op de toekomst. Wij gingen langs bij drie talentvolle Deense merken: Erik Jörgensen, Louis Poulsen en Frandsen Group

(jc)

De nieuwe Feeling Wonen ligt tot 23 maart in de winkel