Home Lifestyle Wonen Zo laat je planten groeien zonder natuurlijk licht

Zo laat je planten groeien zonder natuurlijk licht

Zo laat je planten groeien zonder natuurlijk licht

Planten zijn, naast leuke decoratie, ook de nodige portie groen wanneer je in een grote stad woont. Stadsmensen hebben echter vaak moeite met plantjes te laten groeien, aangezien ze veel zorg vragen en daarbovenop héél veel natuurlijk licht. Gelukkig kwam Studio We Love Eames met de ideale oplossing, zodat ook stadsmensen hun planten op en top gezond kunnen houden! Hieronder lees je meer.

De Duitse interieur- en designstudio We Love Eames kwam met het superhandige mygdal plantenlicht. Met dit vernieuwende licht kan je raamloze hotels, restaurants en andere weinig verlichte of raamloze ruimtes opfleuren met een portie groen.

We Love Eames

De creatie is te verklaren door de gelijkenis tussen ledlampen en zonlicht, die beiden voor fotosynthese kunnen zorgen. Bovendien vraagt deze lamp geen extra zorg, wat heerlijk is voor vrouwen met volle agenda's die toch graag groen in huis hebben. Dit ecosysteem onderhoudt zichzelf volledig en de plant groeit er jarenlang ongestoord in verder. Indrukwekkend!

Mygdal plant lamp

De lampen bestaan zowel in staande als hangende versie en openen de weg naar een groener interieur. Wij zijn alvast fan!

Meer hippe interieurtips? Kijk dan eens hier!
 

Lees ook:

5 manieren om je interieur een instant update te geven

4 tips voor vintage in huis

Zo hou je lenteschoonmaak in je kleerkast