Deze maand hebben wij speciaal voor jou alle accessoires die je nodig hebt voor de zomer, een kortingspasje van € 20 bij deBijenkorf.be én de droomreizen voor elk budget.

 

89 Zomeraccessoires

Van de transparante tas over de rieten pet tot sokjes in sandalen: wij presenteren de accessoires waar je straks gelukkig van wordt. En als kers op de taart vertelt onze huisstyliste hoe je die blikvangers het mooiste combineert met je nieuwe zomeroutfits.

 

€ 20 shoptegoed bij deBijenkorf.be

Op elke Feeling-cover zit een kaartje met € 20 shoptegoed bij deBijenkorf.be, de webshop van het iconische Nederlandse warenhuis. In alle rust kies je uit méér dan 1000 topmerken met tijdloze én eigentijdse kleren en accessoires.

 

Droomreizen voor elk budget

Wij weten het zeker: het paradijs verveelt nooit. Een week lang alle stress vergeten en genieten van de luxe om je heen, een onvergetelijk mooie omgeving verkennen… Dat lukt perfect met onze 7 uitverkoren bestemmingen, voor elke smaak en in elke prijscategorie.

 

Trein je brain en val af

Heeft een gezond gewicht meer te maken met hoe je denkt dan met wat je eet? Steeds meer experts raden aan om te focussen op je denkpatronen en minder op het tellen van calorieën.

 

Taboes van deze tijd

De 21ste eeuw: het tijdperk waarin alles kan en mag? Euh… tarara! We schamen ons nog steeds om betrapt te worden met een tampon. Een gesprek beginnen over de erfenis is Wereldoorlog III uitlokken. En zo hebben we er nog een paar…

 

Dé foodtrends voor 2019

Bij Feeling zijn we dol op trends, dus ook op gastronomische: we slurpen van een roze espresso, serveren een slaatje met huisgemaakte zuurkool en verdrijven onze kater met Japanse umeboshi. Dit kun je de komende maanden verwachten op je bord.

 

Een kind? Nee, bedankt!

Steeds meer vrouwen kiezen ervoor geen kind op de wereld te zetten. Een beslissing die niet zo makkelijk aanvaard wordt, zo blijkt. Over vooroordelen, twijfels, angst voor eenzaamheid later, maar ook vrijheid en gewoon geen moedergevoelens hebben.

 

Belgian Beauty Awards

Feeling/Gael en Knack Weekend/Le Vif bundelden hun krachten én beautycase, en kwamen met deze lijst toppers op de proppen. Dít zijn de beste beautyproducten van 2018.

De nieuwe Feeling ligt vanaf 20 maart in de winkel.