Ontdek het beste van België in Feeling’s gloednieuwe aprilnummer!

 

Het beste van België + Stay Golden van RainPharma

Deze Feeling is op en top Belgisch, met al het beste dat België te bieden heeft aan mode, accessoires en gastronomie. Je maakt kennis met telgen van beroemde Belgen en komt de winnaars van de Belgian Beauty Awards te weten. Bovendien krijg je er gratis de Stay Golden lotion van het Belgische RainPharma ter waarde van 33 euro bovenop!

Lees ook: deze maand gratis stay golden lotion van RainPharma bij Feeling

Moeilijke schoonouders: zo ga je ermee om

Wie een relatie begint, krijgt er de ander zijn ouders gratis bij. Een geschenk dat sommigen nog liefst terug zouden geven. Ondanks de vele mopjes over schoonmoeders, blijkt de realiteit vaak allesbehalve om te lachen. Wij vroegen experts om verklaringen en praktische tips.

Blijf baas over je budget

Met een gat in je hand, loert de financiële stress. Om je spaarpot en gemoedsrust niet te hypothekeren, kun je maar beter professioneel leren budgetteren. Hou meer geld over op het einde van de maand in zeven simpele stappen.

Dé citytrips van 2020

Europa barst van de boeiende steden. Van degene die dit jaar in de kijker staan, selecteerden wij onze favoriete drie: Lille, Rijeka en Göteborg. Met onze lijstjes van absolute must-do’s is je citytrip sowieso geslaagd.

Laat de interieur architect maar binnen!

Op Pinterest en Instagram scrollen we ons door de interieurs van onze dromen. Maar ze zelf realiseren is makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig is er de interieur architect die het perfecte plaatje bij je thuis weet te realiseren – met kleine en grote budgetten.

Seksuele opvoeding: de do’s en don’ts

Seksuele opvoeding was lang een ongeïnspireerd lessenpakket dat scholen tegen wil en dank aanboden. Dat het ook anders kan, toont de schitterende reeks Sex Education op Netflix. Maar zijn de Vlaamse geesten rijp voor meer openheid over intimiteit?

De nieuwe Feeling ligt vanaf woensdag 18 maart in de winkel.