Van hier is weer helemaal hot. We vieren met deze Feeling onze liefde voor lokaal: kom alles te weten over onze beste boetieks, lekkerste groenten en grootste helden.

 

De mooiste Belgische mode: van top tot teen in labels van bij ons

Het mooiste van bij ons gefotografeerd in de  likeurstokerij van Elixir d’Anvers. Draagbaar, werkbaar, krachtig en ongedwongen tegelijk. Santé!

Belgian Beauty Awards: winnaars voor huid en haar

De extra ‘smeertijd’ van het voorbije jaar kwam Feeling en de andere Roularta-vrouwenbladen goed van pas. Uit een meterslange lijst innovaties selecteerde onze Roularta-jury de beste mooimakers.

Dit betekenen je kilo’s écht: experten over fabels en feiten

Niets dat zo gevoelig ligt als ons gewicht. Maar er lijkt een kentering aan de gang. Anno 2021 tillen we steeds minder aan dat cijfer op de weegschaal. Wat telt is hoe we ons voelen in ons lichaam, met of zonder extra kilo’s.

Vlaanderens mooiste e-bikeroutes mét horecahaltes

Het is hoogmis als we kunnen fietsen. En al zeker met een elektrisch duwtje in de rug. Langs dijken en sluizen, door bloesems en boomtoppen, tussen heuvels en dalen: dit zijn nu al memorabele klassiekers!

Het nut van nietsdoen: een luie lockdown zonder schuldgevoel

Een cursus Chinees, het bakken van potten en zuurdesem. Tijdens de lockdown maakten we massaal ambitieuze plannen die na enkele weken of maanden een kleine dood stierven. Moeten we ons daar schuldig over voelen of is nietsdoen net broodnodig?

Gloednieuw, in primeur bij Feeling: Pure Nature Blend by Pascale Naessens x RainPharma voor maar € 19,95 (o-i.p.v. € 58,95)

Ze houdt haar herinneringen vast via geuren en bespeelt zo haar emoties: volgens Pascale Naessens kan parfum véél meer dan lekker doen ruiken alleen. “Ik hoop dat mensen dit met Pure Nature, mijn geurlijn die ik samen met RainPharma bottelde, zélf kunnen ontdekken.”

De nieuwe Feeling ligt vanaf 25 maart in de winkel! Lees je liever digitaal? Download dan hier ons nieuwste nummer in de Feeling Magazine App