Dit lees jij deze maand in ons magazine!

Qualitytime met twee: romantische weekends net over de grens

Altijd een goed idee: even weg met elkaar. Ga voor vlakbij; des te meer tijd om samen van je bestemming te genieten. Nostalgisch Frans-Vlaanderen, hip Düsseldorf, gastronomisch Montreuil, kunstig Veluwe of avontuurlijk Luxemburg. En straks weer helemaal weg van elkaar…

Herfstmode met een mening, en zomerstuks om door te dragen

Wij hebben, net zoals elk jaar, gekeken en geanalyseerd wat dit seizoen de trends zijn. Maar meer dan jullie gewoon vertellen ‘Ah. Je moet straks een minirok aan’, hebben we gekozen voor de looks die het verschil gaan maken.

Knap, succesvol en alleen: hoe happy zijn deze singles?

Onderzoek bewijst het: ondanks hun looks, hun diploma’s en hun stralende karakter blijven hoogopgeleide vrouwen van boven de veertig vaker alleen dan hun mannelijke collega’s. Behoorlijk frustrerend als je het ons vraagt, maar deze twee inspirerende singles blijven niet bij de pakken neerzitten.

Geef je keuken karakter: weg met strak en wit

Na maanden in ons kot én kookvertrek, blijkt de goesting tot vernieuwing groot. Zelden werden zoveel keukens geïnstalleerd als nu. En uit dé vijf designtrends blijkt: strak en wit is dood, lang leve keukens met karakter!

De ademhalingshype: automatisme of superkracht?

In, uit, in, uit: je zou denken dat ademen weinig om het lijf heeft, maar de opkomst van ademcoaches, -boeken en -therapieën lijkt het tegendeel te bewijzen. Zitten we op een zucht van een heuse ademhype? Of hebben we écht baat bij bewuster ademen?

Doe de Feeling quizine: een lekker vragenspel

Dé ingrediënten voor een heerlijke zomeravond: je terras, fijn gezelschap, gevulde glazen en onze enige echte holiday food quiz! Leg elkaar op de rooster en reis ineens de culinaire wereld rond. Smakelijk!

Ga even zitten… : als slecht nieuws brengen je job is

Van overleden kinderen tot de inbeslagname van je hele inboedel: wat als je job veelal uit het brengen van een pijnlijke boodschap bestaat? We vroegen het aan een slachtofferbejegenaar, een gerechtsdeurwaarder en twee fertiliteitsartsen.

De nieuwe Feeling, met ecologische toilettas van Rainpharma, ligt vanaf 15 juli in de winkel! Lees je liever digitaal? Download dan hier ons nieuwste nummer in de Feeling Magazine App.