Een bezoekje aan Brugge op de planning? Dit najaar volg je de Feeling Hotspots-route in Brugge. We stippelden een parcours uit langs de leukste adressen van de stad. Volg de kick-off op 5 september via de Instagram-account van Feeling en plan je shoppingbezoek alvast in!

De Feeling hotspots-route in Brugge

De redactie van Feeling selecteerde haar favoriete adressen in Brugge en vroeg aan locals welke verborgen pareltjes we zeker moeten ontdekken. Het resultaat: een hotspotroute om bij weg te dromen met heel wat toffe winkels en andere zaken die je het weekend van zaterdag 5 en zondag 6 september een leuke extra aanbieden. Zaterdag én zondag? Ja, je leest het goed. Zondag 6 september is het immers koopzondag in Brugge (van 13 tot 18 uur), net als elke andere eerste zondag van de maand.

Je herkent de deelnemende adressen aan deze raamsticker.

Maar er is meer…

Ben jij bij de eerste 400 geregistreerden, dan ontvang je gratis een exclusieve goodiebag boordevol leuke spullen om je shoppingdag nóg leuker te maken. Je vindt hem bij In & Uit Brugge (‘t Zand 34). Registreer je snel hieronder, zodat je die geweldige goodiebag krijgt!

Dit vind je in je goodiebag (t.w.v. € 34)

Een Love Beauty and Planet product

Een Feeling magazine

 

 

Een Schmidt’s Naturals deodorant

 

Een ‘Pure’ shampoo met groene thee van Timotei

Servetten van Serax

 

Een paar speciaal voor Feeling ontworpen gele sokjes

Praktisch

Wanneer? De kick-off is op 5 september. Hou die dag zeker ook onze Instagram in de gaten voor alle tips van onze moderedactrices Els & Kristin. Daarna kun je nog heel het najaar de hotspotroute volgen en leuke extra’s scoren bij de deelnemende adressen.

Waar? Het centrum van Brugge is de place to be. Hier ontdek je de deelnemende handelaars.

(Goodiebag oppikken? In & Uit Brugge (‘t Zand 34) is open van maandag tot zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op zon-en feestdagen is het geopend van 10.00 tot 14.00 uur.)

Zin in? Wij ook! In het septembernummer van Feeling vind je alvast de favoriete adresjes van de redactie en van locals.

Registreer je snel voor dé hotspotroute van het najaar!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer tips voor je volgende shoppingtrip: