Wat ons betreft mogen de feestdagen nù al beginnen. Na een jaar als 2020 hebben we meer dan ooit zin in kerstversieringkaarsen, cadeau’slekker eten en mooie jurken. Oh, en tederheid, heel veel tederheid. Knuffel wie je mag knuffelen, stuur een kaartje naar wie je nog even moet missen, bel je grootmoeder, wuif naar je buren, spread the love around!

Dit lees je in ons feestnummer

Kerstmode met klasse

Voor de modeshoot hebben we Ingrid Parewijck, één van de meest stijlvolle Belgische modellen ooit, gevraagd om voor ons te poseren met haar zoon. Het resultaat? Adembenemend, al zeggen we het zelf.

In gesprek met Petra De Sutter

Ze is vicepremier, minister, professor gyneacologie, transvrouw, echtgenote van Claire, fan van het boeddhisme en musicienne. En nog hebben we dan niet alle aspecten van Petra De Sutter genoemd. We praatten met haar over wat haar gevormd heeft, hoe ze naar 2020 kijkt en naar de toekomst.

Het perfecte feestmenu? Dat schuilt in de details

… en in goede ingrediënten. We vroegen zes topchefs welk ingrediënt hen instant in kerstsfeer brengt. Feeling-chef Ann Van der Auwera schreef ze op haar boodschappenlijstje en bereidde er een goddelijk kerstmenu mee.

De kracht van het juiste cadeau

Wanneer december voor de deur staat, komt de jaarlijkse zoektocht naar cadeaus weer op gang. Onder een feestelijk versierde kerstboom hoort nu eenmaal een verzameling geschenken. Maar waar komt dat gebruik eigenlijk vandaan?

Aan tafel bij bekende Belgen

Sofie Lemaire, Dominique Van Malder en Soe Nsuki verklappen wie ze graag aan hun ideale feestdis zouden zien.

+ Feeling Home, de luxegids voor gezellig cocoonen

Niets zo zalig als een warme thuis. In deze donkere dagen plooien we graag terug in onze bubbel en maken we het extra aangenaam voor onszelf en iedereen die ons lief is. In onze extra woonspecial nemen we je mee op schattenjacht in wonderkamers, kijken we binnen bij creatieve decofans, en dromen we weg in sensuele lingerie en cosy loungewear.

Het decembernummer van Feeling + Feeling Home ligt vanaf 18/11 in de winkel. Lees je liever digitaal? Download dan hier ons nieuwste nummer in de Feeling Magazine App