Tel samen met ons af naar de mooiste tijd van het jaar.

 

Feeling + Feeling GOLD Kopenhagen

Iedereen die er al is geweest, komt er enthousiast van terug. Geen wonder, Kopenhagen is dan ook hét voorbeeld van een metropool op mensenmaat. In deze Gold-editie zie je waarom. Er zijn mooie fietsroutes, een exclusief interview met Mikael Colville-Andersen, stadsplanner en wereldberoemd urbanist, en zoals jullie van ons gewend zijn: de beste adresjes om te slapen, te eten en te shoppen in een van de mooiste hoofdsteden van Europa.

 

Happy framily feestnummer

Wij stomen je nu al klaar voor de gezelligste dagen van het jaar. Geniet van onze denderende modeshoot met Bekende Gezichten en hun beste vrienden en/of familie. Zie ze stralen in de mooiste eindejaarsmode.

 

Thuis bij Delphine Boël en haar gezin

Kerstmis bij Delphine Boël en haar familie, dat is veel warmte, veel humor – en weinig kerst. Feeling mocht exclusief bij haar op bezoek, en bracht zélf de kalkoen mee.

 

Wat bracht 2019?

Lees waar de Feeling-redactie warm of koud van werd in het alternatieve nieuwsoverzicht van het voorbije jaar en geniet van twee pakkende dubbelinterviews: schrijver Bart Moeyaert ontmoet VUB-rector Caroline Pauwels en actrice Leen Dendievel ontmoet multidisciplinair kunstenaar Stef Kamil Carlens.

 

Klassiek, maar makkelijk kerstmenu

Stil maar, wacht maar… alles wordt nieuw. Maar eerst: het traditionele kerstdiner, samengesteld door onze foodjournaliste Evelien Rutten. Iedereen gelukkig met dit feestelijke, maar no stress succesmenu.

 

83 geweldige cadeaus

Geen dank, lieve lezer, voor deze ultieme cadeaugids. Met nadruk op ‘gids’, want zeven BV’s helpen jou bij het uitzoeken van het perfecte cadeau voor iedereen.

 

Kerstshoppen in Parijs

In december verandert Parijs in een eldorado van glitter en glans met verlichte boulevards en etalages. Hét moment om met een stel vriendinnen naar de lichtstad te reizen, elk van hen met een bijzondere wens.

 

De nieuwe Feeling + GOLD Kopenhagen ligt vanaf 20 november in de winkel