Kan jij er ook zo gelukkig van worden wanneer je een nieuwe set geurstokjes in huis haalt en je woning in een mum van tijd weer heerlijk ruikt naar je favoriete geur? Dan hebben wij goed nieuws voor je: bij de nieuwste editie van Feeling zitten luxueuze fragrance sticks van Rituals, waarvoor je maar € 7,49 betaalt in plaats van de originele winkelwaarde van € 19,50.

Geurstokjes zijn met stip één van de fijnste manieren om je interieur te parfumeren. Je hebt er geen omkijken naar en de kamer waar je de flacon neerzet, ruikt wekenlang subtiel naar je favoriete geur. Eén van onze lievelingshuisparfums is de Orris Mimosa uit de Private Collection van Rituals, een bloemige compositie met een krachtige ondertoon van leer en hout die gepresenteerd wordt in een elegante parfumflacon. Het is deze geur waarvan je deze maand de mini fragrance sticks bij je nieuwe Feeling vindt.

Wat zit erin?

De twee belangrijkste bestanddelen van Orris Mimosa zijn iriswortel en mimosa. Iriswortel is een kostbaar ingrediënt uit de wortelstok van de iris. Het duurt wel drie tot vier jaar voor de wortel rijp is. Iriswortel zorgt voor violet-poederige geur. Mimosa heeft een fleurige en groene geur, met poederige en honingachtige noten. De bloemen van de mimosa komen voornamelijk uit Marokko, Egypte, India en Zuid-Frankrijk.

Tips voor het gebruik van geurstokjes

  • Plaats de geurstokjes in de flacon zodat ze de olie kunnen absorberen en geleidelijk weer laten verdampen.
  • Als je een intensere geur wil, kun je de stokjes omdraaien, maar dan gaan ze mogelijk wel minder lang dan 6 weken mee. Je kunt ook slechts één of twee stokjes omdraaien. Dan versterk je de geur zonder het verdampen te zeer te versnellen.
  • Was je handen na contact met de stokjes met water en zeep.

Ben je Feeling-abonnee?

Dan ontvang je bij je Feeling deze maand een brief met meer info over hoe je de Fragrance Sticks kunt afhalen in een Rituals-winkel naar keuze. Als abonnee ontvang je bovendien extra korting, en betaal je slechts € 6,49.

Get it now

Het oktobernummer van Feelingluxueuze fragrance sticks van Rituals voor maar € 7,49 extra vind je vanaf 23/09 in de winkel. Lees je liever digitaal? Download dan hier ons nieuwste nummer in de Feeling Magazine App

Nog meer inspiratie voor je interieur