Het gloednieuwe februari-nummer van Feeling ligt nu in de winkel. Met een preview van de nieuwe mode, onze Feeling CITY Marrakech én de droombestemmingen voor 2020.

 

In Feeling willen we niet anoniem blijven. Daarom zie je bij veel rubrieken het. fotootje van de redactrice en vertellen ze in hun teksten ook wat hen zelf raakt of wat ze geweldig vinden. Feeling wordt gemaakt door vrouwen (en twee mannen) zoals jullie, van alle leeftijden (van 24 tot 61 om precies te zijn), met verschillende achtergronden, ervaringen en interesses, maar uiteraard delen we allemaal dezelfde Feeling-waarden. Herkenbaarheid, warmte en verbondenheid zijn daar enkele van. We laten ook geregeld onze stem horen in zogenoemde ‘redactieartikels’. Onze favoriete beautyproducten, onze rolmodellen voor Vrouwendag, onze hotspots in België… Meestal moet de organiserende redactrice iedereen achter de veren zitten om op tijd de tekstjes te leveren. Maar niet deze keer! Reisredactrice Evy vroeg iedereen naar hun droomreisbestemming en had er fijntjes bij vermeld dat, als we tickets en logies konden regelen, de reis er misschien weleens echt in zou kunnen zitten (voor een reportage, welteverstaan). Algauw stroomden de persoonlijke toppers toe, te veel om allemaal te brengen. Evy maakte de uiteindelijke selectie die je in het februari-nummer van Feeling kan zien. Canada was duidelijk de grote favoriet met drie stemmen. Werden nog genoemd: Tel Aviv, Mongolië, Nepal, Rajasthan, Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland en Panama. Veel van die bestemmingen zijn ook hot dit jaar. Net zoals deze reistrends: me-cation (alleen eropuit trekken) bleisure (combi van businesstrip en leisure travel) en dark tourism (naar plekken gaan zonder lichtvervuiling). Naar de Marokkaanse woestijn bijvoorbeeld, met zijn magistrale sterrenhemel. Je krijgt een voorsmaakje in Feeling City Marrakech, die je ook bij ons februari-nummer vindt.

Heel graag reizen is dus ook iets wat we allemaal gemeen hebben en putje winter kijken we er nog het meest naar uit. Jij vast ook! Laat ons weten wat jouw droombestemming is op onze Instragram @feelingmagazine en wie weet, zit jouw bestemming straks in de ultieme selectie op onze website. Dromen en genieten maar!

Het februari-nummer van Feeling ligt  in de winkel, samen met onze Feeling CITY Marrakech. Scoor ‘m snel!

Lees ook: