Ontdek snel wat we deze maand voor jou in petto hebben.

Feeling + Feeling City Marrakech

Zin in een tripje naar dé stad van duizend-en-een-nacht? Dan komt het extra magazine dat je deze maand bij Feeling vindt als geroepen. Je sprokkelt er niet alleen een schat aan exclusieve adressen in de Rode stad, maar ook boeiende reportages over Belgen die er wonen en leven. Rust buiten de drukte van de soeks vind je in een luxetentenkamp in de woestijn. Kortom: Feeling City Marrakech geeft je alle inspiratie die je nodig hebt voor een onvergetelijke reis.

Zomermode: de preview

In aanloop naar ons modenummer van volgende maand serveren we je nu al de 11 belangrijkste trends voor het nieuwe seizoen. En er is goed nieuws: de mode wordt eindelijk volwassen. Er is moois voor elke vrouw, voor elke smaak, voor elk figuur. Ontdek snel welke basics je nu al shopt…

Alles is liefde

Op liefde staat geen leeftijd. Ook al verandert ze soms doorheen de tijd. Vier koppels, allemaal in een andere levensfase, over het geheim van hun relatie.

Droomtrips van de redactie

Nog inspiratie voor je vakantie nodig? Onze reisredactrice deed een rondvraag bij de collega’s en misschien brengt hun bucketlist van hotte bestemmingen in 2020 (van Moskou tot Bhutan) jou wel op ideeën…

De beste gezondheidsapps en podcasts

Een gezonde geest in een gezond lichaam, wie is er niet mee bezig? Met meer dan 30 apps en podcasts hou jij op elk moment de vinger aan de pols.

Eén week extreem eco

Van zelfgemaakte tandpasta met zeezout tot boterhammen met vegan choco op de trein: onze man leefde een week lang zo ecologisch mogelijk. En dat bleek verdomd moeilijk.

Het ultieme valentijnmenu

Op 14 februari de keuken in met champagne, oesters, langoustines en kwartel, samen koken en het resultaat daarna delen. Dat klinkt elk koppel als muziek in de oren.

 

De nieuwe Feeling + citygids Marrakech ligt vanaf 15 januari in de winkel