De dagen beginnen opnieuw langer te worden, de lente lonkt. Ook in Feeling gooien we het over een nieuwe boeg met dé zomertrends van 2021, de ins en outs van de vrouwelijke seksualiteit en je ontdekt onze favoriete adressen in de Feeling CITY Antwerpen.

 

Vanavond wel schat: de ins en outs van de vrouwelijke seksualiteit

Dat vrouwen wél zin hebben, wordt stilaan voor iedereen duidelijk. Maar opwinding was lang een mannenzaak. Waarom eigenlijk? En hoe staat het er nu voor? We tasten het voor je af.

Dé zomermodetrends: van gebatikt tot op en top romantisch

Zelden zo hard uitgekeken naar de zomer als nu, want aan de horizon glinsteren nieuwe kansen. Opnieuw dansen, opnieuw knuffelen, opnieuw léven. En ja hoor, daar horen nieuwe kleren bij.

S.O.S. schuldgevoel: eindelijk van het piekeren verlost

Volgens sommige onderzoekers kwelt het ons tot twee uur per dag: dat duiveltje op de schouder dat ons verwijtend toefluistert wat we allemaal verkeerd hebben gedaan. Waar komt het vandaan? En hoe leg je ‘t het zwijgen op?

Hotel romantiek in eigen land: Luxueus logeren bij liefdesduo’s

Qualitytime met z’n tweeën? Bij deze liefdesduo’s is jullie bedje alvast gespreid. Want uit eigen ervaring weten ze perfect wat jullie in hogere hotelsferen brengt… Met extra voordeel voor Feeling-lezers!

Zij gingen onder het mes: de heling van plastische chirurgie

Een esthetische ingreep doet meer dan enkel een uiterlijk verschil maken. Drie vrouwen over hun operatie en hoe die een pleister legde op een innerlijke wonde.

Koop lokaal, eet lokaal? Zo haalbaar is enkel plaatselijke kost

‘Koop lokaal, eet lokaal’; je leest het overal. Maar hoe haalbaar is het, je dagelijkse kost die voor de volle honderd procent plaatselijk werd geproduceerd? En betekent ‘lokaal’ automatisch ook biologisch en duurzaam? Redactrice Evelien Rutten nam de proef op de som.

Badkamergeheimen

Wat als… je de toiletzakken van de Feelingredactie ondersteboven kiepert? Van sobere smeerders tot big spenders; er rolt heel wat interessants uit, zo blijkt.

+ Feeling CITY Antwerpen, met meer dan 150 adressen in de koekenstad

Onze luxueuze special met dé labels en looks uit de modemetropool, een kennismaking met de driesterrenchefs van ’t Stad, de mooiste galerieën, een veelheid aan vintage deco en zoveel meer. En route!

De nieuwe Feeling ligt vanaf woensdag 20 januari in de winkel. Lees je liever digitaal? Download dan hier ons nieuwste nummer in de Feeling Magazine App