Ontdek snel wat we deze maand in petto hebben!

 

67 blz. ZOMERMODE!

Ons modenummer geeft je instant zin om je zomergarderobe te upgraden. Met alle nieuwe kleuren, nieuwe coupes en onbetaalbare tips van onze chef-mode om al dat moois te combineren. Als kers op de taart haal je voor maar € 2 extra een fijn armbandje van Atelier Clash in huis.

 

Ontdek new influencer Raia Maria-Laura

Als onze favoriete fashionista Tiany Kiriloff een nieuw talent tipt, dan lúisteren we. Feeling introduceert dus met de nodige trots: fotografe en curvy model Raia Maria-Laura.

 

Dé 22 nieuwste citytriphotels

Wij staan al in de startblokken voor een citytrip naar een van dé trendsteden van dit jaar: Abu Dhabi, Antwerpen, Dundee, Firenze en León. En waar logeer je beter dan in één van deze 22 nieuwste, hippe designparels?

Ontdek nog meer leuke adressen in onze nieuwe hotsposts-tool.

 

Supersingles

Het aantal singles stijgt ieder jaar, maar als je denkt dat ze in een hoekje zitten te wachten op Mr. Right, heb je het mis. Meer zelfs, er is een nieuwe relatiestatus voor deze bewust vrije vogels: de supersingle. Geen man, maar wát een leven!

 

Ontspullen!

Er wordt soms lacherig gedaan over Marie Kondo en haar drastische opruimtechnieken, maar zij effende de weg naar meer rust in je huis, én in je hoofd.

 

Dit zijn onze rolmodellen

8 maart 1908 markeerde de eerste stakingsdag door vrouwen in New York. Sindsdien is er veel veranderd en verbeterd, maar er blijft nog terrein te veroveren. De Feeling-redactie selecteerde haar rolmodellen: vrouwen die hun nek uitstken in de strijd voor solidariteit en tegen discriminatie wereldwijd.

 

Meeneemlunches 2.0

Met een opa, vader en broer in het horecavak, Sergio Herman als man en vier eigen kookboeken vormt lekker eten ook de rode draad in het leven van Ellemieke Vermolen. Deze maand: haar eenvoudige en gezonde meeneemlunches waar iedereen blij van wordt.

 

De nieuwe Feeling ligt vanaf  14 februari  in de winkel.