Ontdek snel wat we deze maand in petto hebben. 

Feeling + Feeling GOLD Milaan

Toe aan een facelift voor je interieur? Dan komt deze luxe-editie van Feeling als geroepen. Wij zetten Milaan, deco-stad bij uitstek, in de spotlights. Je vindt er portretten van internationaal gerenommeerde designers, dé woontrends van de toekomst en meer dan 150 exclusieve adressen die grandeur en stijl ademen.

Eco-reizen in alle luxe

Net als eten en wonen, heeft reizen een serieuze impact op het milieu. Gelukkig zijn er veel manieren om je ecologische voetafdruk minimaal te houden. En dat kan ook als je van luxe houdt.

Iedereen een klimaatdepressie?

Alle klimaatontkenners ten spijt, zijn wij heel blij met de huidige bezorgdheid over de leefbaarheid van onze planeet. Maar de stroom aan daarmee gepaard gaande doemscenario’s heeft ook een neveneffect. Onderzoekers signaleren zelfs een nieuwe aandoening: de klimaatdepressie.

7 min. work-out, werkt dat?

Zo veel te doen, zo weinig tijd. Dan klinkt een dagelijkse sessie van 7 minuten, of een wekelijkse work-out van 20 minuten als muziek in de oren. Maar heeft dat eigenlijk ook effect?

Wat wij van bijen kunnen leren

Waarom de bijenkast de nieuwe yogamat is en wat het bijenvolk gemeen heeft met The Handmaid’s Tale: vier beelievers over bijen en wat we van hen kunnen opsteken.

Mamma mia!

12 mei is Moederdag: hét moment om alle mama’s, oma’s én overgrootmoeders in de bloemetjes te zetten. Drie viergeslachten over wat ze van elkaar leerden, waarin ze verschillen en vooral: waarom ze elkaar zo graag zien.

Inpakken en opeten

Hou het weerbericht in de gaten, zet je mand klaar en ga aan het werk. Met een beetje voorbereiding wordt dit de lekkerste picknick van je leven.

 

De nieuwe Feeling + FeelingGold ligt vanaf 17 april in de winkel