It’s party time, want vanaf morgen ligt het grote januarinummer van Feeling in de winkel.

Reiskalender 2019

Nog geen vakantieplannen voor het nieuwe jaar? Wij stellen voor: dé 24 topbestemmingen, de mooiste hotels én de beste periode om ernaartoe te reizen. Voor elke maand heb je de keuze uit verschillende bestemmingen: van Normandië tot Patagonië.

Nieuw jaar, nieuw haar

Weg met grijs, natuurlijke slag in je haar, steil in plaats van pluizig, of geïnspireerd op Claire Underwood van House of Cards, wij zetten vier lezeressen in de kappersstoel en knipten meteen ook vijf jaar van hun leeftijd af.

Nooit goed genoeg

Je kent ze wel, de mensen die altijd willen helpen, nooit tevreden zijn over zichzelf, altijd bang voor wat ‘de anderen’ zullen denken. Hoe dat gedrag de ideale wegbereider is voor een burn-out, daarover schreef Marcel Hendrickx een nieuw boek.

Mexicaans feestje met Feeling-gastvrouwen

De Mexicaanse keuken is hot, letterlijk en figuurlijk. Dat ontdekten we met enkele van de Feeling-gastvrouwen in de vernieuwde The Dirty Rabbit in Antwerpen. Hun verrukkelijke Latin sharing dishes zetten elk feestje in vuur en vlam.

Afscheid van een bewogen jaar

Nu 2018 bijna de deur achter zich sluit, openen vijf mensen, onder wie Tourist LeMC en Mohamed Ridouani hun hart en kruipen in hun pen. En niet alleen hun geliefden hebben daar een boodschap aan.

Kleurrijke kleren & stijlvolle après-ski

Genoeg van grijs? Wij injecteren een flinke portie kleur in je wintergarderobe. En we presenteren de mooiste ski-outfits, om ook te pieken buiten de piste: ijzig, met een vleug seventies en een ferme knipoog richting Jackie Kennedy.

Goede voornemens, zo hou je ze vol

Minder eten, meer sporten, een beter mens zijn. Journaliste Lene Kemps zet het al jaren op haar lijstje, dat ze halverwege februari gemakkelijkheidshalve verliest en vergeet. Dit jaar pakt ze het anders aan.

De nieuwe Feeling ligt vanaf 12 december in de winkel.

Omdat het bijna Kerstmis is, leggen we onze lezeressen graag in de watten. Snel je naar de winkel en koop nu het januarinummer van Feeling + Rituals cadeau voor maar 5 euro extra! Geniet van de pure verwennerij, voor een mooi nieuw begin van 2019!