De zomer is hier! Tijd voor een nieuwe portie me-time met het juli-nummer van Feeling.

Feeling + kustspecial

De vakantie is in zicht, de zee lonkt. En dan bedient Feeling je op je wenken met een luxueuze kustspecial. Daarin alle (nieuwe) hotspots aan onze Belgische kust. Bars, B&B’s, boetieks & restaurants, stijladvies voor elk strand, Einstein in De Haan, rebelse Noordzee-chefs, verrassingen in het hinterland en de meest uitgebreide kustagenda ooit.

Zomerkapsel voor & na

Baby bangs, een speelse froufrou of gordijntjes. Deze lezeressen durfden het en gingen resoluut voor een pony. De verzorgings- en stylingtips krijg je er gratis bij.

Citytrips voor foodies

Niet alleen het weer maakt of kraakt een reis. Lekker eten maakt vakantie vieren nog net iets leuker. Wij serveren een trip naar Toscane en nog 5 andere waar je gastronomisch geniet, van Rotterdam tot Almeria.

Ook verslaafd aan immo-sites?

We dromen ervan. We roddelen erover. We geven er grote hoeveelheden geld aan uit. We zijn jaloers op mensen die er meer van hebben. We swipen, klikken en kwijlen. Immo-advertenties zijn de nieuwe porno.

Genadeloos geghost

Iedereen in de online datingwereld kent het fenomeen ghosting. Gedumpt worden is nooit leuk, maar als je niet weet waarom dat zo ineens gebeurt, wordt het extra pijnlijk. En toch doet de helft van de daters het zelf ook.

Vandaag stop ik met snoepen

Vijf vrouwen vertellen over hun relatie met eten. Al hebben ze er elk een andere reden voor, één ding willen ze niet horen: het woord dieet. Want goed eten heeft meer te maken met luisteren naar jezelf dan met zelfbeheersing.

87 must-haves voor het strand

Tassen, sandalen, hoeden, brillen en juwelen… deze accessoires gaan de zomer maken. En jij hebt nog net tijd genoeg om ze in te slaan.

De nieuwe Feeling met kustspecial ligt in de winkel vanaf 19 juni.