2021 staat voor de deur. Het verlossende nieuws van vaccins die ons normale leven in de loop van dat jaar geleidelijk zullen terugbrengen, komt geen seconde te vroeg. Hoop flakkert op, en daarmee op onze redactie ook de zin om van ons januarinummer één grote ode aan joie de vivre en levenslust te maken.

Ontdek onze opgewekte, gloednieuwe editie gauw. Hij stak al op dinsdag 15 december bij onze abonnees in de bus, en ligt sinds woensdag 16 december in de winkel.

Let’s party like it’s 2021

Zolang het nog nodig is, zullen we binnenblijven, beloofd. Maar we kijken er wel al naar uit om ons daarna eindelijk opnieuw op te tutten, mooi te maken en van het leven te genieten. Een gevoel dat je ook terugvindt in onze 4 cover-artikels:

– Zo sta je sterker bij tegenslag

Veerkracht, het is niet iedereen gegeven. Er zijn er die na even vloeken snel van de grond terug weten op te veren, maar evengoed anderen die genadeloos het evenwicht verliezen. Wat de valkuilen zijn, en hoe ze te vermijden: in dit nummer lees je wat we hebben gevonden bij het graven.

– Leve de vrouwelijke mode

Wij willen meer dan aankleden, wij willen òpkleden. Met een pakje en een hakje. Tuttig zeg je? Check onze modeshoot en zie met eigen ogen hoe een tailleur veel meer kan zijn dan een klassiek mantelpakje. Met spannende prints, oversized coupes en gedurfde kleuren is de Tatcher-look plots wel heel ver weg.

– 5 jaar jonger in 1 uur

…en daarvoor hoef je niet eens onder het mes. Wij zochten de meest efficiënte 60 minuten facials bij de beautyspecialist bij elkaar, waarmee je jezelf voor 2021 een frisse glow cadeau kunt doen.

– Culinair winterwandelen van de kust tot de Ardennen

Straks kan het eindelijk weer: je hongerig wandelen door de mooiste Belgische landschappen om dan die stappers onder de beste tafeltjes te schuiven. Onze selectie gastronomische wandeltochten zet je alvast op weg.

En dat is nog niet alles…

We trakteren bij dit nummer ook nog eens op twee gratis Express Beauty-gezichtsmaskers van Apivita, exclusieve formules op basis van de verse, voedzame ingrediënten uit het mediterrane dieet. Kies uit het hydraterende masker met zeelavendel of het antirimpelmasker met druif*, en geef je winterse huid een extra zuiderse boost voor een stralend nieuw begin van het jaar.

*Bij elke Feeling vind je 2 gezichtsmaskers van 8 ml elk. Er is keuze tussen zeelavendel en druif, naargelang de beschikbaarheid bij de persverkoper en zolang de voorraad strekt. Abonnees krijgen het masker toegestuurd met hun magazine.

De nieuwe Feeling ligt sinds woensdag 16 december in de winkel. Lees je liever digitaal? Download dan hier ons nieuwste nummer in de Feeling Magazine App