Het nieuwe jaar staat voor deur, in 2020 kiezen wij resoluut voor een eenvoudiger leven. Ontdek snel wat we nog allemaal in petto hebben.

 

Gratis wasbare wattenschijfjes

Nu het jaar ten einde loopt, verrassen we je met een duo superhandige wasbare wattenschijfjes: één voor in de badkamer en één voor in je toilettas.  Ze zijn niet alleen zacht voor je huid, maar ook lief voor het milieu, want je kunt ze eindeloos hergebruiken. Bovendien werden de printjes ontworpen door Feeling, wat hen meteen uniek maakt.

The Simple Life

Feeling januari stoomt je klaar voor een relaxed 2020… het simpele, maar stijlvolle leven. En hoe beter beginnen dan je in kleren hullen waarin je zuiver jezelf bent? Simpel is het nieuwe chic, en dat lucht ferm op. Meer dan wat jeans, een warme mantel en een paar platte schoenen heb je niet nodig.

Periodiek vasten: hype, of haalbaar dieet?

Je hoort er steeds meer over praten, maar hoe pak je het verantwoord aan: intermittent fasting? Twee believers en voedseldeskundigen schijnen hun licht op deze nieuwe manier van eten, naar aanleiding van het nieuwe boek van Michael Mosley, De Snelle 800.

De astrologie-app die alles over je weet

Je horoscoop raadplegen is lang niet meer zo stoffig als het klinkt. De dagelijkse digitale voorspelling pingt zo je gsm binnen via apps die zo accuraat zijn dat gebruikers er lyrisch van worden. Dé hit op de redactie is momenteel The Pattern. Onze vrouw – met haar voetjes stevig op de grond – verdiepte zich daarin.

Nooit meer kleuren, ga voor grijs

Of je nu 26, 46 of 66 bent: grijze haren kunnen op élke leeftijd opduiken. Je kunt ertegen vechten, maar veruit de beste, mooiste en makkelijkste manier is ze gewoon te aanvaarden en om te toveren tot een stralend fris kapsel. Dat is wat deze vier lezeressen deden… en zie ze stralen!

Hoe ‘simpel’ zijn de kookboeken van Ottolenghi en Bekkari?

Moet je altijd geloven wat een kookboek belooft? Onze foodjournaliste nam de proef op de som en trok de keuken in met Jamie Oliver, Yotam Ottolenghi en Sandra Bekkari.

Last minute naar Lapland

Een impulsieve beslissing, daarmee begint deze bijzondere wintertrip. Even pauze in je drukke leven. Een week van glijden door een wit niemandsland, genieten van de absolute stilte, vuur maken en verhalen vertellen in een gezellige kring.

De nieuwe Feeling ligt vanaf 11 december in de winkel