Ontdek snel wat we deze maand voor jullie in petto hebben!

 

Feeling trakteert!

Tijd om jezelf eens even helemaal te verwennen, want Feeling trakteert je met 20 procent korting bij 20 Belgische webshops (geldig tot en met 31 mei), én met 15 procent korting op het hele Rituals-gamma, on- en offline. Kortingscode en -bon vind je in het magazine.

Lees ook: ontdek hier de 20 Belgische webshops waar je kan shoppen met korting!

Dé tuintrends

Met al die tijd die we nu thuis doorbrengen, zijn je tuin of terras dé place to be. Met onze special kom je de vijf grote tuintrends te weten, met tips en tricks om ze zelf te realiseren. Tel daarbij onze selectie van de mooiste buitenmeubels, en je lokale buitenverblijf is alvast picture perfect.

Leren uit de lockdown: bekende Belgen delen hun lessen

Nu het leven na een verplichte pauze bijna weer begint, maken we tijd voor een evaluatie tussen voor en na. We vroegen aan bekend Vlaanderen, wat hen van deze quarantaine is bijgebleven en hoe het in hun toekomst verder moet.

Belgiës allermooste hotels

Wie is de mooiste van het land? Deze tien hotels, vinden wij! Een flexibele boeking of een bon voor later: wie snel reserveert voor een staycation in stijl, steunt bovendien de Belgische hotelsector. Win win!

Koppelen, een kunst: zij bleken elkaars perfecte match

Echte liefde laat zich niet dwingen, maar wie gekoppeld werd, weet: een duwtje in de rug doet soms wonderen. Zij vonden elkaar dankzij de programma’s Blind Getrouwd en First Dates en vertellen met vlinders in de buik over hun succesverhaal.

Huisjes en hun kruisjes: drie families, drie geheimen

Familiegeheimen zijn als olifanten in de kamer. Ze zijn er, maar er wordt met geen woord over gerept. Drie vrouwen benoemen alsnog waar thuis met een grote boog omheen wordt gegaan: getuigenissen over die andere vader, een schokkende adoptie en een duister oorlogsverleden.

Shake it!

Mogen wij u voorstellen: vijf zomerse cocktailklassiekers als de margarita of mojito, maar met een twist en een perfect bijpassend hapje als smakelijke danspartner.

De nieuwe Feeling ligt vanaf 20 mei in de winkel. Lees je liever digitaal? Download dan hier ons nieuwste nummer in de Feeling Magazine App.

 

Lees ook: ontdek hier de 20 Belgische webshops waar je kan shoppen met korting!