Haal de lente in huis met het gloednieuwe maart-nummer van Feeling!

De nieuwe zomermode + stijlvolle glittersokjes

Langverwacht en méér dan de moeite waard: ons zomermodenummer, met alle nieuwe trends van het seizoen. Prachtige shoots en veel praktisch advies over hoe jij ze draagt. Glittersokjes zijn deze zomer een ding, dus hebben we twee paar voor jou in de aanbieding voor maar € 2,95 extra. Kies uit roze of geel en draag ze in een sneaker of open sandaaltje.

 

Vitamines en supplementen, onmisbaar of overbodig?

We slikken met z’n allen supplementen in de hoop langer mooi, jong en gezond te blijven. Maar hoe dokterproof zijn die prijselijke pillen? We gingen aan tafel zitten met specialisten en gooiden onze vragen op hun bord.

 

Dé woontrends voor 2020

De interieursector trapt het jaar traditiegetrouw af met twee grote beurzen waar het fijn trends spotten is: Maison & Object in Parijs, en IMM in Keulen. Wij selecteerden de 10 opvallendste, waaronder rotan, schapenvacht en fun & fel.

 

Op restaurant gaan én toch slank blijven

Als Feeling-lezeres geniet je graag van restaurantbezoekjes in de nieuwste hotspots. Maar hoe bewaar je je lijn zonder dat je alleen een voorgerecht bestelt?

 

De mooiste vakantievilla’s

Logeren in luxe, van Cassis tot Puglia: laat maar komen! Ben je op zoek naar een karaktervolle villa of een hemels huurhuis? Onze selectie leidt je naar de vakantie die je nooit meer zal vergeten.

 

De pijn van pesten

Wat als de speelplaats een mijnenveld wordt? Een pestkop, een slachtoffer en een bezorgde moeder likken hun wonden en tonen hoe aanhoudend pesten levenslang littekens nalaat.

De nieuwe Feeling ligt vanaf 19 februari in de winkel