Laat die lente maar komen, wij zijn er klaar voor.

Zin in zomermode: geef je over aan kleur en fantasie

Het ‘rijk der vrijheid’? De zomermode is er alleszins klaar voor! Ze was nooit zorgelozer, uitbundiger en magischer: clashende kleuren die – oh toeval – tóch geweldig bij elkaar passen, of ijle tinten, zwoele ogen, en een glittertje. Het staat vast: the future’s bright.

Internationale Vrouwendag: 8 leading ladies op blind date

Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag, en dat vieren we bij Feeling met vier blind dates tussen acht inspirerende vrouwen – van Lize Spit tot Phara de Aguirre. Het resultaat zijn al even inspirerende dubbelinterviews, over vrouw-zijn en zo veel meer.

 

Dé beautytrends van 2021: Van korte bob tot fopsproetjes

Blaas het stof uit je make-uptas, want na een periode van huisarrest gaan we eens zo hard knallen. Van virtuele make-up tot de eighties mullet: probeer gewoon alles minstens één keer.

 

Een plek onder de zon: vakantiehuizen in Spanje

Van zodra het weer mag, reizen we richting het Spaanse zuiden. Het is volop genieten van rust en luxe in een eigen Andalusisch huis, een plek onder de zon tussen de witte bergdorpjes van de Axarquía.

 

Lockdown lekkers: foodies herontdekken hun keuken

Een foodie in zijn kot, die kiest de keuken als knuffelcontact. Wat volgt? Een culinaire boom van nieuwe creaties en heerlijke herontdekkingen.

 

Het nieuwe wonen: pro privacy, groen en multifunctioneel

Samen leven, werken, ontspannen, studeren; ‘ons kot’ wordt intensiever gebruikt dan ooit tevoren. Geen wonder dat het virus zich ook in de woontrends laat voelen. Enter ‘cloffices’, ‘yogazolders’ en ‘broken plans’!

 

Gloednieuw, in primeur bij Feeling: Pure Nature blend by Pascale Naessens x RainPharma

Ze houdt haar herinneringen vast via geuren en bespeelt zo haar emoties: volgens Pascale Naessens kan parfum véél meer dan lekker doen ruiken alleen. “Ik hoop dat mensen dit met Pure Nature, mijn geurlijn die ik samen met RainPharma bottelde, zélf kunnen ontdekken.”

 

De nieuwe Feeling ligt vanaf 17 februari in de winkel! Lees je liever digitaal? Download dan hier ons nieuwste nummer in de Feeling Magazine App