Daar is de lente, daar is de zon: tijd voor het mooiste van de voorjaarsmode. Met 60 pagina’s aan looks en must-haves ben je helemaal klaar om te stralen straks. En ook dit jaar vieren we Internationale Vrouwendag samen met dé leading ladies van vandaag.

 

 

De trends van nu: Van sixties tot sportief

Chef-Mode Els Keymeulen tipt de toppers van modeweek Milaan. Topmodel van nu Ine Neefs toont de comback van de sixties met A-lijncoupes, korte rokjes, krachtige kleuren en een lollipopsausje. En we zien ook sportswear everywhere! Met het nieuwe aanbod – voornamelijk bedoeld om naast het court te dragen – wordt iedereen medaillewinnaar.

De toekomst is prachtig: Veelbelovende modellen

Ze zijn jong, mooi en willen één ding: het maken in de modellenwereld. Dít zijn de talenten van straks, nu al in Feeling in de mode van nu: subtiel sensueel.

Internationale Vrouwendag: Leading lady’s op blind date

Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Om dat te vieren, lieten acht inspirerende topvrouwen zich door Feeling matchen aan een geheime gesprekspartner. Het werden vier verrassende dubbelinterviews tussen Tess Uytterhoeven en Ann Wauters,  Jennifer Heylen en Goedele Liekens, Damya Laoui en Margot Vanderstraeten en tussen Dorianne Aussems en Heidi De Pauw. Over vrouw-zijn en zoveel meer.

De nieuwste beautytrends: Fluffy wenkbrauwen, mermaidwaves en co.

De catwalk heeft al lang niet meer het patent op de beautytrends. De interessantste nieuwigheden komen tegenwoordig binnen via social media, dé plek waar beroemdheden, experts én jij en ik experimenteren.

Word helemaal wijnwijs: Van de beste Bordeaux tot de hipste bars

Ook de weg kwijt door een overvloed aan druiven, smaken en gebieden? Geen nood, wij maken je graag wijnwijs met een tros aan insidertips.

Verrassende citytrips: Nu eens naar Turijn of Andorra

Je horizonten verruimen, dat mag je al eens letterlijk nemen. Trek dit jaar voor de verandering naar deze stadjes en steden en laat je verbazen door wat ze te bieden hebben aan moois, lekkers en natuurlijks rondom.

De nieuwe Feeling ligt vanaf 16 februari in de winkel, of is ook te lezen via de Mijn Magazines app.