Met het maartnummer viert Feeling de mode en Internationale Vrouwendag. Komen uitgebreid aan bod: dé looks van de lente, met alle must-haves die je nu al kunt scoren. En dé leading ladies van het moment, op blind date met elkaar. Dat, en nog zoveel meer natuurlijk.

De looks van de lente: Van pastel tot neon

Van romatische looks met korsetten, wijde rokken en rieten mandjes over ingetogen fluisterluxe of gesatureerde, glanzende kleuren, tot vrolijke mode waar je helemaal blij van wordt: zo ziet de lente er uit!

Mee met de mode: Vier Belgische designers in gesprek

De Belgische mode door de ogen van Edouard Vermeulen, Meryll Rogge, Charlotte De Geyter en Virginie Morobé: een gesprek over doorbreken in het buitenland, de zoveelste crisis en de schoonheid van de stiel.

De onderwereld: Intieme wellness op haar hoogtepunt

We gaan ons steeds minder schamen om ons seksueel welzijn. Van openhartige celebrity’s, over luxueuze toys tot esthetische gynaecologie: intieme wellness bereikt zowaar haar hoogtepunt.

Internationale vrouwendag: Leading Ladies op blind date

Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Om dat te vieren, lieten Lenny Van Wesemael & Christine Mussche, Binu Singh & Elisabeth Lucie Baeten, Dena Vahdani & Liesbeth Van Impe, Danira Boukhriss Terkessidis & Merol zich door Feeling matchen aan elkaar. Met vier inspirerende gesprekken als resultaat.

Je volgende vakantie: Een wereld aan inspiratie

Ik ga op reis en neem mee: de raad van deze drie beslagen reisexperts. Van onvergetelijke hotels, over verrassende bestemmingen tot de ultieme budgettips: hiermee haal je alles uit je volgende vakantie.

Hier brandt de designlamp: De mooiste exemplaren

Voor je investeert in een designlamp: steek hier even je licht op. We hebben de mooiste exemplaren van vandaag in de spotlights gezet.

Meisjes in schorten: Vers van de kokschool

Ze moeten hun laatste examens nog afleggen, maar binnenkort slaan ze hun culinaire vleugels uit: dit zijn drie toekomstige chefs met nu al tien op tien.

+ Foulard van CKS

Wij kijken reikhalzend uit naar de lentemode. Hét accessoire om de seizoenen te overbruggen, is de foulard die het Belgische modelabel CKS exclusief voor Feeling heeft ontworpen ter ere van Internationale Vrouwendag. Het design van deze unieke foulard bestaat uit kleurrijke, handgetekende bloemen in combinatie met de quote ‘We’ve got each other’s back’. Om deze boodschap extra in de kijker te zetten, besliste CKS om dit idee verder uit te breiden met een volledige capsulecollectie, met o.a. kimono, palazzobroek en T-shirts (vanaf 2/3 verkrijgbaar in alle CKS-winkels en op cks-fashion.com).

De nieuwe Feeling ligt vanaf 15 februari in de winkel en is ook te lezen via de Mijn Magazines app.