Jouw moment van me-time in deze moeilijke tijden is er weer!

 

Thuis en toch topfit + Feeling City Rotterdam

Wees lief voor je lijf, en al zeker in coronaquarantaine. In deze Feeling vind je alles over slim eten, smeren en bewegen om straks van thuis uit in topvorm aan de zomer te  beginnen. En van zodra we weer ‘uit ons kot’ mogen, weet je met onze City Rotterdam boordevol tips en adressen alvast waar naartoe!

 

Beleef België: de mooiste fiets-, wandel- en vaarroutes

Steun je liever lokaal, dan blijf je straks beter in ons eigen Belgenland. En eenmaal uit de lockdown, is het des te harder genieten langs onze favoriete routes: op de fiets aan de kust, met de boot op de Leie of wandelend door de Hoge Venen.

 

Huidhonger: over de nood aan warme armen

Een leven in afzondering laat ons meer dan ooit voelen: aanraking is van levensbelang. Een gebrek aan lijfelijk contact gaat knagen. Met een leegte zo tastbaar, drong een zoektocht zich op naar hoe die huidhonger te stillen. Het resultaat lees je in deze Feeling.

 

Red je relatie na overspel: hoe je relatie te redden

De ontrouw van je partner ontdekken, het slaat alle vertrouwen onverbiddelijk aan diggelen. Maar er is hoop; dat hoorden we van experts ter zake. Want ook al lijkt het einde ermee ingezet, mits vergeving is het even goed een nieuw begin.

 

Bijzonder bang: deze fobieën fascineren

Kaas, E.T. en grote gebouwen: minder onschuldig dan je zou denken. Want voor de angsthazen die wij spraken, zijn het schrikbarende dingen. Wij namen hun schijnbaar lachwekkende vrees au sérieux en lieten hen vertellen over het taboe dat er op rust.

 

Yana Bovenistier: model en bovenal mama

We spraken met Yana Bovenistier, model met een bloeiende carrière in New York, en sinds kort in België en bovenal mama van Junior. De bijhorende modeshoot met haar baby bewijst: de fotogenieke appel valt niet ver van de boom.

 

De nieuwe Feeling ligt vanaf 15 april in de winkel