Nú in de winkel!

 

Feeling + Feeling GOLD AMSTERDAM

Het februarinummer van Feeling komt in pakket met de luxueuze Feeling GOLD AMSTERDAM: méér dan 150 exclusieve adressen om te genieten van de stad die zo dichtbij en toch zo apart is. Mode met lef, hotels en boetieks met attitude en stijl en héél veel boeiende reportages over wat de stad aan de grachten zo uniek en onweerstaanbaar maakt.

Vegan all the way

Hoe drastisch is de overschakeling van alleseter naar veganist?, dat vroeg onze culinair journaliste zich af. En dus waagde ze zich aan maand lang aan een vegan challenge. Wat deed dat met haar gezondheid… en met haar humeur?

Modepreview: de 13 grote trends

Van noppen over handwerk tot schots en scheef… Feeling presenteert nu al in primeur: de belangrijkste trends voor je zomergarderobe. Een pittig voorsmaakje van ons Zomermodenummer dat je volgende maand in de winkel vindt.

Liefde en succes in tijden van ziekte

4 februari is Wereldkankerdag. Dat er uit al die ellende ook iets moois kan ontstaan, bewijzen deze vrouwen. Stefanie richtte twee koffiebars op waar lotgenoten elkaar vinden, Yamina richtte vzw Benetiet op en schreef een boek, en Claire vond steun bij haar vriend tijdens haar gevecht tegen Hodgkin.

Spa’s van 1001 nacht

Niks aangenamers om winterkou en guur weer te vergeten dan een warme spa in exotische sferen. Onze 10 favorieten vind je dichtbij en verder weg. Misschien toch eens een idee om werk te maken van zo’n valentijnsweekendje weg dit jaar…

Moderne matchmakers

Geloofden we lang dat liefde je het liefst overvalt, dan schuiven we de laatste jaren steeds meer op naar een geloof in vakkundige koppelaars. Van experts tot algoritmes, alles in de hoop om het grillige toeval een stap voor te zijn.

Comfortfood, en tóch gezond

Het waait, het regent, het is koud. Doe ons dus maar een portie comfortfood. Maar omdat we nog aan het uitbuiken zijn van kerst, gaan we voor gezond, met lekker veel groenten.

 

De nieuwe Feeling met Feeling GOLD AMSTERDAM ligt vanaf 16 januari in de winkel.