Ontdek snel wat wij deze maand in petto hebben!

Feeling + Feeling GOLD PARIJS

In 2018 verwennen je weer met 4 extra luxemagazines, die in het teken staan van de lifestyle in 4 populaire wereldsteden. De eerste voert ons naar Parijs: stad van stijl, grandeur en romantiek. Méér dan 150 adressen verzamelden onze experts, er zijn prachtige modeshoots langs de Seine, topgastronomie voor geen geld en boeiende portretten van dé vrouwen van de lichtstad: van burgemeester Anne Hidalgo tot stijlicoon Jeanne Damas.

 

Ontrouw, noodzaak voor je relatie?

Overspel lijkt wel het laatste taboe, het verraad waar we geen weg mee weten. Nochtans ziet relatiegoeroe Esther Perel heel wat mogelijkheden in ontrouw. Het kan de bom zijn onder jullie bed, maar net zo goed opnieuw zorgen voor vuurwerk… in jullie relatie.

Zomermodepreview

Het beste aan mode is dat ze je persoonlijkheid kan onderstrepen: kleren kunnen je krachtiger maken dan je al bent. Hoe je dat doet, is up to you, maar met deze trends zit je straks al-tijd goed.

Nooit meer moe

Stress, geen fut, slecht slapen… Wie heeft er geen last van? En altijd is er die ongerustheid: zou er toch niks méér aan de hand zijn? Een goede diagnose is cruciaal, en opvallend: steeds meer mensen worden geholpen door voedingssupplementen.

Gastvrouw Rika Ponnet over Tinder en co.

Met haar studie ‘Is dating dated in times of Tinder?‘, behaalde communicatiewetenschapster Elisabeth Timmermans onlangs haar doctoraat. Fascinerend, vindt Feeling-gastvrouw Rika Ponnet, al heeft ze ook haar bedenkingen bij die nieuwe datingplatformen.

10 Slimme tips van reisexperts

Volop je zomervakantie aan het plannen? Kenners uit de toerismewereld verklappen je hun tips & tricks om voordelig en toch luxueus te reizen, en onthullen je hun nieuwste ontdekkingen. Klaar, start!

 

De nieuwe Feeling met Feeling GOLD Paris chic ligt vanaf 17 januari in de winkel.