Wij hebben deze maand héél wat voor jullie in petto.

5 jaar jonger zonder snijden

Esthetische geneeskunde zit al langer in de lift en tegenwoordig komt daar zo min mogelijk een scalpel aan te pas. Hoe je gelaat op een zachte manier strakker en jonger wordt, lees je in dit up-to-date dossier, met de nieuwste technieken, de beste adressen en de juiste prijzen.

Skipret én cityflair

Hou je van sneeuw, maar hoeft dat niet de hele dag? In Innsbruck, de hoofdstad van Tirol zit je goed voor een mooie mix van shopping, cultuur, gastronomie en skipistes vlakbij. En we presenteren nog een vijftal andere bestemmingen waar je skiën combineert met stadse geneugten. Van Oslo tot Utah.

“Ik voel me zo verdomd alleen”

Bijna de helft van de Belgen voelt zich vandaag eenzaam, ook al zijn ze niet alleen. Hoe is het toch mogelijk dat steeds minder mensen zich verbonden voelen met anderen? Drie ervaringsdeskundigen getuigen.

Mag je huilen bij je baas?

Goed nieuws voor iedereen die ooit zijn tranen verbeet op het bedrijfstoilet: steeds meer mensen vinden dat emoties uiten bij je baas of collega’s niet alleen mag, maar ook nodig is.

Als koken troosten wordt

Je zus heeft griep. Een vriendin is net bevallen. Je lievelingscollega verloor haar vader. Hoe kun je helpen? Een lieve sms is prima, maar nog veel beter is een dampende pot kippenbouillon.

Zo houden dokters zichzelf gezond

Ze schrijven ons gebalanceerde voeding, work-outs en medicijnen voor. Maar wat doen specialisten zelf om hun lichaam in topvorm te houden? Lees en leer van de beste medische experts in hun vakgebied.

Hoe close ben jij met je clitoris?

Seks is heerlijk, helaas is een orgasme krijgen lang niet zo vanzelfsprekend voor elke vrouw. Nochtans beschikken wij daarvoor over een geweldig orgaan. Alleen jammer dat we er nog altijd zo weinig over weten.

De nieuwe Feeling ligt vanaf 23 oktober in de winkel