Nu het leven na de lockdowns weer op volle toeren draait, lassen wij met plezier wat rust en ontspanning in. Van een heerlijk weekendje wellnessen, over loungen in de mooiste lingerie tot leren mediteren; met dit nummer gaan we voor puur zen.

De must van mediteren: Alles om het zelf te leren

Je hersenen groeien ervan, je ervaart minder stress én wordt empathischer. Is meditatie de ultieme medicatie voor de 21ste eeuw? We vroegen het aan experts en adepten en zetten jou alvast praktisch op weg.

Red de planeet met wat je eet: Zo vul je je bord bewust

Schadelijke koeienmest, moestuinen vol PFOS of palmolie uit bedreigde tropen; het lijkt alsof er aan elk soort voedsel een milieu-geurtje zit. Wat mogen we eigenlijk nog eten, als we gezondheid en geweten zuiver willen houden? Wij gingen bij experts op zoek naar hapklare antwoorden.

Eerste hulp bij haarzorgen: Te droog, te dun, te pluizig

Te droog, te saai, te dun, te pluizig…: geen kapselprobleem dat onze huiskapper Jochen Vanhoudt niet aankan. Happy herfsthaar? Doe je zo!

Wellnesshotels getest: Dit zijn de allerbeste van Belgïe

Omdat ‘van horen zeggen’ voor ons niet volstaat, gingen we zélf de mooiste spa’s in en rond België testen. Een eerlijk verslag van een heerlijk rondje wellness.

Van A tot Zen: Alles voor een sereen interieur

Hoe dat ‘nieuwe normaal’ er ook mag uitzien, echt veel kalmer is het leven er na de lockdown niet op geworden. Wel integendeel; rust is een luxewaar geworden. Gelukkig zijn er toch wat binnenwegen richting dat onvervalst zengevoel… Dit zijn de nieuwste stijlen en snufjes!

Beetje bunny: Sexy, stoute, speelse lingerie

Lingerie mag vandaag weer sexy, stout, speels. Maar – en dat is cruciaal – zonder in te boeten aan datgene wat je van je ondergoed verwacht: steun, comfort en kwaliteit.

De nieuwe Feeling ligt vanaf 20 oktober in de winkel