Dit hebben we deze maand voor jullie in petto.

Feeling, nu met zomers nettasje

Ideaal voor naar het strand, of om exotisch fruit te scoren op dat lokale marktje op reis. Voor maar € 2 extra vind je een trendy en stijlvol nettasje bij Feeling. Kies uit roze of geel, en ga met de bon die je op het tasje vindt langs bij een RainPharma-verdeelputnt voor een gratis Advanced Precleanser van 100 ml bij aankoop van minimaal 3 producten met totaalwaarde van € 100.

Droomweekends vlak bij huis

Je hoeft niet altijd uren te vliegen om je op vakantie te wanen. Op deze vijf fijne bestemmingen op nog geen vier uur rijden, geniet je van een bijzonder én duurzaam weekendje weg.

Preview wintermode

Wij presenteren nu al: 16 trends die je niet mag missen en we zijn verliefd. Op de kleuren, de coupes, de prints en de stoffen van komende herfst. Verwacht veel kleur, veel luxe en een hervonden vrouwelijkheid.

Voedingstrends, wat werkt (en wat niet?)

In de wirwar van voedingsadviezen is het soms moeilijk door de bomen het bos nog te zien. We legden vier experts met verschillende voedingsvisies acht voedingsstellingen voor. Mooiste conclusie, ondanks de nuanceverschillen? Met een dosis gezond verstand, voelen hoe je lichaam reageert en kiezen voor gevarieerd en gematigd kom je al een heel eind.

Die reis was de druppel

Je leest regelmatig dat het aantal aangevraagde scheidingen piekt na de zomervakantie. Velen vertrekken op reis met een koffer vol romantische verwachtingen, maar keren een illusie armer huiswaarts. Deze vijf vertellen hoe die ene trip het einde van hun relatie betekende.

Dat eeuwige vrouwelijke schuldgevoel

Het ouderschap. Het klimaat. Je eetgedrag. Dat je de verjaardag van je collega vergat. Het schuldgevoel staat goedkoop in moderne tijden, maar levert het ook iets op? Nope. Hoog tijd dus om ermee te kappen. Voor eens en voor altijd.

Ticket to the tropics

Niet meteen een exotische reis in het vooruitzicht? Dan haal je de tropen toch gewoon naar je (tuin)tafel.

De nieuwe Feeling met nettasje ligt vanaf 17 juli in de winkel