De herfst is in het land, en met het nieuwe seizoen, ook nieuwe modetrends. In ons grote figuurdossier hebben we voor elke lichaamsvorm de mooiste stuks geselecteerd, van de ideale roklengte tot de perfecte prints. Het najaar zag er nooit zo flatterend uit!

 

Iedereen in therapie: de populariteit van de psycholoog

Steeds meer Vlamingen brengen wekelijks een bezoek aan de psycholoog. Vanwaar zijn plotse populariteit? Wat is de kracht van therapie? En hoe vind je de therapeut die je zoekt? Ga alvast even zitten, want wij zochten het voor je uit.

Kleurrijke accessoires: een portie punch

We weten hoe dat gaat: je wil kleur, maar na een tijdje verval je toch weer in herfstoutfits met grijs en zwart, of iets ertussenin. Dé oplossing? Een regenboog aan accessoires, denk: opvallende enveloptassen, coole kousjes of statement uurwerken.

Prikkelbare darmen: tussen diagnose en behandeling

Extreme buikpijn, een opgeblazen gevoel en spurtjes naar toilet: 1 op 10 Belgen heeft last van het prikkelbaredarmsyndroom. Maar wat is het precies? We ontwarren de maag-darmknoop en gaan op zoek naar de remedie. ‘Niemand die last heeft van prikkelbare darmen moet onbehandeld blijven rondlopen.’

De meeste dromen… zijn geen bedrog

Dromen doen we allemaal. Of het nu over uitvallende tanden of een ontmoeting met een overledene gaat; die nachtelijke hersenspinsels hebben wel degelijk een functie. Voor je lichaam èn je geest.

Mykonos en meer: heerlijk eilandhoppen

Mykonos, het meest kosmopolitische eiland van Griekenland, is nog steeds in de mode. Maar er is nog zoveel meer: de minder bekende eilandjes rondom, met hun witgekalkte straatjes, infinitypools en perfecte zonsondergangen.

Skinimalisme: mooier met minder

Lange tijd leek het ‘hoe meer, hoe beter’; verzorgingsroutines met 10 producten of meer of merken met steeds hogere percentages aan actieve ingrediënten. Maar trop is teveel, getuigen huidproblemen en een uitpuilende vuilbak lege verpakkingen. Enter #skinimalisme!

+ City special: Parijs

Met meer dan 150 exclusieve adressen is deze special een echte must-have voor je bezoek aan de Lichtstad. Van groene fietstochten van de Tuileries tot Versailles, over pure romantiek in de meest iconische hotels tot de fijnste wijken en wat ze allemaal te bieden hebben.

De nieuwe Feeling ligt vanaf 22 september in de winkel. Lees je liever digitaal? Download dan hier ons nieuwste nummer in de Mijn Magazine App.