Het wordt weer killer, maar met ons oktobernummer kun je je alvast verwarmen aan een flinke portie bodypositivity, de allermooiste winterjassen, reistips richting Indian summer, en nog heel wat meer. Voeg daar nog onze City-special Lissabon en exclusieve Gimber-actie bij, en de zon gaat vanzelf stralen.

 

De naakte waarheid: Over bloot zijn zonder schroom

Dat het lichaam een ‘schaamstreek’ heeft, is heel veelzeggend. Maar zelfs los van wat het woordenboek voorschrijft, gaan we niet zomaar zonder schroom uit de kleren. Waarom? En hoe overwinnen we de gêne?

Warme winter met dé trendstukken

De buitenkant is wél belangrijk, toch als het op je garderobe aankomt. Een nieuwe winterjas is een investering, maar hij zet wel de toon als je ergens binnenkomt. Wij presenteren: dé jassen van het nieuwe seizoen.

Op een nazomers eiland: Malta, Madeira & Gran Canaria

Mag de zomer eeuwig duren? Boek dan in onze grijze maanden een trip naar Malta, Madeira of Gran Canaria en verwarm je aan de geneugten van die prachtige eilanden.

Please, stop met pleasen

Iemand plezieren, niets mis mee. Tenzij je daarbij over je eigen grenzen heen gaat. Wanneer wordt het graag behagen schadelijk? En hoe genees je van de disease to please? Het begint bij alvast bij ‘nee’…

Prints charming? Ruiten koning!

De favoriete print van Koning Charles is straks overal. Denk in laagjes, mix met meer ruiten en counter de ietwat poshe Britse vibe met coole schoenen en zwoele ogen. Hoe je dat doet? Feeling doet voor.

City-special: Lissabon

Parels van parken en panden, van eigenzinnig tot luxueus logeren, en proeven van Pastéis, seafood en natuurwijn? Dat kan in deze hippe hotspot onder de zon. Blader door onze Lissabon-special, met alle nieuwste topadresjes.

2 flesjes Gimber (elk 20 ml) voor maar € 2 extra

Nood aan een energieboost? Dat vraagt om een drankje met GIMBER! Het acolholvrije gemberconcentraat geeft je instant een biologische en smaakvolle kick. Feeling trakteert je op één flesje (20 ml) N°1 Original, met gember, citroen, kruiden en specerijen en één flesje (20 ml) N°1 Sweet Lilly (20 ml), boordevol tropische smaken als gember, passievrucht, ananas en kurkuma. Met één flesje maak je meerdere drankjes. Daarbovenop krijg je ook een korting van 15% voor een online aankoop bij de GIMBER-webshop. Om helemaal herfstwarm van te worden.

 

De nieuwe Feeling ligt vanaf 21 september in de winkel en is ook te lezen via de Mijn Magazines app.