Een nieuw schooljaar, een frisse start! Aan mode-inspiratie alvast geen gebrek, met een Feeling vol praktische tips, prachtige silhouetten en must-have herfststuks. Bovendien scoor je bij het modenummer van Feeling ook meteen de perfecte witte T-shirt van Xandres voor slechts €6.99 extra. 

Herfstmode: dé topstuks en hoe jij ze draagt

Zo ziet de herfst eruit: nu eens vol grote volumes en outerwear dat opvalt, dan weer  ongecompliceerd en makkelijk draagbaar, maar even goed licht futuristisch. We selecteerden de mooiste stuks, waar je ze shopt en hoe je ze zelf stylet.

7 vragen over vriendschap, mèt verrassende antwoorden

I’ll be there for you, when the rain starts to pour. I’ll be there for you, like I’ve been there before. Niet alleen op tv zijn friends belangrijker dan ooit. We stelden experts 7 vragen over vriendschap, en kregen er verrassende antwoorden op.

Ticket naar de zon: zomerse eilanden in Europa

Het was een kwakkelzomer. Met bestemmingen die nu eens groen en dan weer rood kleurden, luchthavenstress en veel regen in eigen land. Compenseer al die zomervakantie-zorgen op een van deze zomerse Europese eilandjes, elk met hun eigen keuken en typische island vibes

Help, ik praat tegen mezelf!

Iedereen praat tegen zichzelf, bewust of onbewust. Maar laat dit gezegd zijn: het is volkomen normaal. Sterker nog: het is goed voor je. Kom alles te weten over de kracht van zelfspraak!

Het ultieme design: dit zijn dé must-haves voor je interieur

Moniek Bucqouye, Dries Brys en Hilde Francq, ofte: drie rasechte interieurprofessionals, over onverslijtbare klassiekers, revolutionaire ontwerpen en ultieme must-haves.

Tot op de bekkenbodem: Zo blijf je strak down under

Eén op twee vrouwen krijgt ooit last van urineverlies. Bij één op de acht gaat het over meer dan urine alleen. Toch blijft onze kennis over het orgaan dat alles ‘down under’ reguleert oppervlakkig. Hoog tijd voor een diepgaand bekkenbodemonderzoek…

De nieuwe Feeling ligt vanaf 25 augustus in de winkel. Lees je liever digitaal? Download dan hier ons nieuwste nummer in de Feeling Magazine App