Home Mode 10 cadeautips voor moederdag
10 cadeautips voor moederdag

Het is bijna zover, de dag waarop alle mama's in de watten worden gelegd. Wij geven jou alvast enkele cadeautips zodat moederdag onvergetelijk wordt!

Tip 1: parfum – Si van Armani

Parfum is een klassieker maar het werkt altijd! Si van Armani is een chique, tijdloze geur die bij elke mama past. 

Tip 2: juwelen – Souvenirs De Pomme

Een vrouw heeft nooit juwelen genoeg, voor elke outfit draagt zij graag verschillende accessoires. De handgemaakte juwelen van Souvenirs De Pomme zijn uniek én betaalbaar.

Tip 3: Plan cadeau: schenk een jaar lang gratis ontbijt aan een kleuter in het Zuiden

Met Plan cadeau schenk je een kleuter op school een jaar lang een voedzaam en evenwichtig ontbijt. Jouw moeder zal blij zijn dat je iets voor een kind in het Zuiden gedaan hebt.

Tip 4: make-up – Lippenstift 

Make-up is een musthave in een beautykast. Met een rode lippenstift zit je altijd goed, het past bij elk huidtype en het maakt iedere outfit compleet. 

Tip 5: modieuze opbergpotten

Elke mama houdt haar keuken graag netjes en daarvoor zijn de opbergpotten van het Italiaanse design merk Alessi ideaal. Deze potten zijn niet alleen handig, het zijn ook nog eens mooie decorelementen voor in de keuken. 

Tip 6: welnessbon

Schenk jouw mama een dagje ontspanning in een welnessoord om even te ontsnappen aan haar drukke leven. Kijk eens op deze link waar je talrijke arrangementen kan terugvinden. 

Tip 7: geschenkpakket: olijfolie

Koken met olijfolie is dé nieuwe trend, het is lekker én gezond. De artisanale Griekse olijfolie van Olive5 is zeker een aanrader. Bovendien werd deze bekroond met verschillende design awards.

Tip 8: design pepermolen van Peugeot

Een goede pepermolen is een musthave in de keuken. Peugeot is de beste in zijn vak en bovendien is het een fantastisch designobject.

Tip 9: pralines zonder toegevoegde suikers

Pralines waar je niet van verdikt? Je zou denken dat het een droom is maar het bestaat werkelijk! Pralines van Cavalier bevatten geen toegevoegde suikers waardoor je zonder schuldgevoel van elke hap kan genieten.

Tip 10: kleurige badhanddoeken

Laat jouw mama de dag met volle moed beginnen door haar fleurige badhanddoeken te schenken. Modeontwerpster Orla Kiely heeft een uitgebreid assortiment waar je zeker de smaak van je mama zal terugvinden.