Het ‘rijk der vrijheid’? De zomermode is er alleszins klaar voor! Ze was nooit zorgelozer, uitbundiger en magischer: clashende kleuren die – oh toeval – tóch geweldig bij elkaar passen, of ijle tinten, zwoele ogen, en een glittertje. Het staat vast: the future’s bright.

3 days of fashion is back!

Ons grote modenummer (nu in de winkel!) is zoals steeds opnieuw jouw stijlbijbel voor het nieuwe seizoen. Maar om je nog beter van dienst te zijn, gaan moderedactrices Els en Kristin je deze week opnieuw klaar stomen voor het nieuwe modeseizoen.

Wat heeft ons modeteam voor jou in petto?

Drie dagen lang, op 24, 25 en 26 februari draaien onze website en social media helemaal rond all things fashion. We verklappen nog niet alles, maar dit staat al vast:

• We kijken binnen bij de modeshowroom van MMBSY, op woensdag 24 februari.
• Els en Tiany trekken naar Maasmechelen Village om jullie dé trends van het seizoen te tonen in heuse styling battle, op vrijdag 26 september
• En we hebben morning dates met Bab Buelens, Eline De Munck en Eef Vicca; elke ochtend op 24, 25 en 26 februari.

Tussendoor passen we kleren, beantwoorden we al jullie modevragen en loopt er geheid ook van alles mis. We zijn Els en Kristin, tenslotte. Maar dat het leuk wordt, dàt staat vast.

Je vindt ons drie dagen lang op @feelingmagazine, op Instagram en op feeling.be/3daysoffashion. Als je daarna niet weet wat aan te doen, dan hebben we grandioos gefaald.

Tot dan?

En we hebben nog meer goed nieuws…

Speciaal voor 3 Days of Fashion heeft onze abonnementsdienst een superaanbod bedacht. Met onze nieuwe abo-actie lees je iedere maand een nieuwe Feeling en ontvang je vier keer per jaar Feeling City, een extra luxemagazine boordevol handige tips en stijlvolle adressen. Maar daar blijft het niet bij: neem je nu een abonnement op Feeling, dan krijg je er gratis superhandige, compacte handsteamer bovenop. Geef toe, dat klinkt toch te mooi om te laten liggen? Scoor hier de deal!

 

Lees ook: