Home Mode 3 x de mooiste conceptstores in Antwerpen

3 x de mooiste conceptstores in Antwerpen

3 x de mooiste conceptstores in Antwerpen

De laatste soldendagen zijn aangebroken, dus de kans is groot dat jij nog een dagje shoppen in Antwerpen hebt gepland. Is dit het geval? Vergeet dan zeker geen bezoekje te brengen aan de 3 onderstaande conceptstores in deze bruisende stad.

 

1. Graanmarkt 13

Graanmarkt, Antwerpen, concept store, fashion

Graanmarkt 13 is zonder twijfel een van de meest geliefde conceptstores in Antwerpen. Ze verkopen er de mooiste vrouwenkleding (Kenzo, Marni, Isabel Marant, Forte Forte…), maar ook stijlvolle interieurspullen. In de galerie op de eerste verdieping worden soms exposities gehouden. En in de kelder – of op het gezellige terras in de zomer – eet je in hun sublieme restaurant. Blijven slapen kan ook, in een stijlvol ingericht appartement boven de winkel. Een adres dat letterlijk álles heeft.

Graanmarkt 13 – 2000 Antwerpen 

2. Your

Your, conceptstore, Antwerpen, fashion, shoppen

Your doet de term conceptstore eer aan. Je hebt er een uitgebreide collectie mannen- en vrouwenkleding, schoenen, juwelen, een grote selectie koffietafelboeken, geurkaarsen, verzorgingsproducten én een kapsalon. Sinds kort vind je een beetje verderop de Komono by Your-shop waar je de leukste zonnebrillen en horloges shopt.

Your Premium Store – Kloosterstraat 90 – 2000 Antwerpen

3. The Recollection

The Recollection, Antwerpen, Concept store, shoppen, deco

Een winkel om helemaal hebberig van te worden, is The Recollection. Ze verkopen er – als enige plek in Antwerpen – de verzorgingsproducten van Aesop, maar ook meubels van Piet Hein Eek en servies van Jars. Je vindt er de mooiste kamerplanten en af en toe stellen ze werk tentoon in hun expositieruimte boven.

The Recollection – Kloosterstraat 54 – 2000 Antwerpen

 

Lees ook: