Home Mode 3 x niet te missen pop-ups aan zee

3 x niet te missen pop-ups aan zee

3 x niet te missen pop-ups aan zee

Met het goede weer in aantocht is een daguitstap naar zee snel gepland. Wat moet je nog meer hebben dan zon, zee en strand… Een pop-up store? Deze zomer staan er enkele niet te missen pop-ups aan de kust. Wij hebben dé top 3 voor jou uitgekozen.

 

1. Prachtjuwelen

Wouters & Hendrix juwelen

Het is een boeiend jaar voor Wouters & Hendrix. Na een nieuwe site en online store poppen ze deze zomer live op aan onze kust, en wel in Knokke. Daar bieden ze hun Silver Fashion en Gold Fine-juwelen aan en organiseren ze een aantal events. Ook de nieuwe wintercollectie zal er voorgesteld worden. Check zeker hun site of nieuwsbrief.

De pop-up gaat open van 1 juli t.e.m. 28 augustus 2016

Wouters & Hendrix – kustlaan 325 – 8300 Knokke

2. Gezonde Pop-up

pop up

Sweatability, de webshop met ultrahippe sportkleding voor vrouwen en mannen, popt deze zomer up. Daarvoor staken ze de koppen samen met enkele jonge ondernemers die hun verse granola, handgemaakte sporttassen en yogaboeken ook in de shop aanbieden, onder het motto: sweat in style.

Bekijk zeker de website van Sweatability voor het exacte adres.

 

3. Basics én eyecatchers

pop up aan zee

Deze zomer openen Manufactuur en Littlefashionaddict opnieuw hun pop-updeuren. Met beachwear van o.a. Pomandere en Popupshop. Daarnaast hebben ze nog veel meer om stylish naar het strand te trekken. Basics worden afgewisseld met eyecatchers voor dames van Sessùn tot Rue Blanche en voor kids van Bobo Choses tot Stella McCartney.

Pop-up Manufactuur & littlefashionaddict – Koninklijke baan 324 – 8670 Sint-Idesbald

Lees ook:

9 x de meest flatterende zomerbroeken

Dé 5 accessoiretrends voor de zomer

Stoer en comfy: 12 x de gladiator sandalen

 

kustspecial Feeling

Vanaf 21/6 ligt onze kustspecial in de winkel. Hierin vind je niet te missen activiteiten aan zee. Lees hier al dé restaurants met lekker eten en uitzicht op zee.