Home Mode 3 x nieuw shopplezier in Brussel
3 x nieuw shopplezier in Brussel

Een nieuw seizoen, een nieuwe garderobe én nieuwe winkelparadijsjes. Plan dit weekend een shopping uitstapje naar Brussel, voor deze must visit adresjes.

1. Lancel

Lancel_Brussel

Hoera voor Franse designer tassen. Vanaf nu kan je ze shoppen bij Lancel in het hartje van Brussel. Waan je een Parisienne met een handtas van Lancel, denk aan: Grands Boulevards en moderne luxe. Nu nog een baret et voila je hebt die elegante, Franse look.

L’avenue Louise 33, Brussel

2. Max Mara

Max Mara Brussel

Max Mara heeft eindelijk opnieuw haar deuren geopend in Brussel. Een bezoekje waard omdat: je vindt er prachtige jassen en jurken van Italiaanse top kwaliteit. Een extra reden om de heropende boetiek te bezoeken is de tentoonstelling Stitch & Pixel van Robing Kang. De Amerikaanse kunstenares toverde kunstwerken uit allerlei stoffen en technologische snufjes. Wie zegt dat cultuur en shoppen niet hand in hand gaan?

Avenue Louise 19, Brussel

Tentoonstelling Stitch & Pixel: 20 april 2016 tot 4 mei 2016

3. Kure

Kure

High fashion kledingwinkel Kure is bekend bij de fashionista die houdt van basics die bang on trend zijn. Nu kun je ook terecht in de tweede vestiging van Kure in de Louizalaan met nog meer merken als Alexander Wang, Helmut Lang, Zoe Karssen, Theory, J Brand, Nanushka,… Belangrijk detail: er is ook een beauty en coffee corner aanwezig.

Louizalaan 78
, Brussel

 

Lees ook:

6 nieuwe shops in Antwerpen

De favoriete shops van Charlotte Vandermeersch

Manolo Blahnik eindelijk in Antwerpen