Home Mode 3 x spicy citytrips
3 x spicy citytrips

Wanneer een vrouw op citytrip gaat, staat shoppen ongetwijfeld op haar planning! En wat is er leuker dan door de straten flaneren met een sexy lingerieset van een plaatselijk lingeriemerk? Wij sommen alvast drie lingeriemerken op die de moeite waard zijn!

1. Broeierig in Barcelona

Lingeriemerk Andres Sarda is een high-end Catalaans label dat zich specialiseert in luxesetjes en swimwear. Sexy en uitdagend: de Spaanse furie is nooit ver weg. Je kan de Barcelonese flagshipstore vinden op Carrer de València 272

www.andressarda.com

2. Luxelingerie in Londen

De oprichter van Agent Provocateur is een zoon van Vivienne Westwood. Een bezoekje aan het flag shipboudoir in Soho, gelegen op Broadwick Street 6, is een must voor fans.

www.agentprovocateur.com

3. Pittig in Parijs:

Vier valentijn in een bustier en boxer van Chantal Thomass. Niemand is beter in sexy verkleedpartijtjes dan de Fransen. Meer van dat? Loop dan samen langs haar boetiek in de rue Saint Honoré 211.

www.chantalthomass.fr

 

Krijg je niet genoeg van luxelingerie? Kijk dan eens verder op 9 x lingerie voor een romantische nacht of 9 x lovely in lingerie voor meer sexy inspiratie. 

 

Lees ook:

Weg met stress: volg de slow trend!

9 tips tegen een winterdip