Home Mode 4 collabs die je niet wil missen

4 collabs die je niet wil missen

4 collabs die je niet wil missen

Gezichten en/of sterke labels die elkaar vinden, daar komen prachtige collabs van. Wij kijken elk seizoen weer uit naar de unieke items die je in deze collecties kan scoren. 

1. Rodarte voor & Other Stories

Rodarte

Rodarte staat allang op onze radar: het Amerikaanse label van de zusjes Laura en Kate Mulleavy brengt de perfecte mix van couture en Californische streetstyle. De collecties zijn uitgewerkt met oog voor detail, veel invloeden uit kunst én een flinke dosis donkere romantiek. Het duo won in 2009 de CFDA Womenswear Designer of the Year-award; de meest prestigieuze modeprijs ter wereld (het jaar ervoor won ‘onze’ Dries Van Noten). Sindsdien zijn ze zichzelf blijven vernieuwen: er is de goedkopere zusterlijn ‘Radarte’, ze hebben tapijten ontworpen voor The Rug Company, en vandaag is er de collab met & Other Stories. Hun DNA zit in de capsulecollectie: de mix van materialen, de clash van high en low fashion, de dramatiek.

Vanaf 17 maart in de winkel – wees snel, want wij verwachten een stormloop.

 

2. Tommy Hilfiger & Gigi Hadid

Tommy hilfiger

Gigi is nog steeds overal – haar Instagramaccount ligt regelmatig plat; te veel bezoekers tegelijk – én: ze is de verpersoonlijking van de American way of life. Geen wonder dus dat Tommy Hilfiger aan haar deur stond om te vragen of ze wilde meewerken aan een collab-collectie. Deze iconische sweater moest eigenlijk al in je kast liggen. Benieuwd naar de nieuwe

€ 190, via www.tommy.com

3. Charlotte Olympia houdt van Havaianas

Charlotte Olympia

De half-Braziliaanse schoenenontwerpster Charlotte Olympia Dellal (zus van model Alice Dellal) is natuurlijk dé perfecte match met ’s lands meest summerproof exportproduct: de Havaianas flipflops. Flashy, grappig en stylish: deze gaan met ons mee naar Rio.

Flipflops (Charlotte Olympia loves Havaianas, vanaf € 50).

4. Superga for Weekend MAX MARA 

superga

Een win-win, deze limited edition. De typische canvas sneakers van Superga bestaan al sinds 1925. Smelt dat samen met de classic cool van Weekend Max Mara en je hebt een tijdloos topstuk waar je nog jaren plezier van zult hebben. Effen of met streepjes? 2x verkocht!

Sneakers (Superga for Weekend Max Mara, € 149).

 

Lees ook:

De 12 beste quotes die ooit over schoenen zal horen

Zo draag je sportkleding overdag