Home Mode 5 alles-in-één conceptstores in Limburg

5 alles-in-één conceptstores in Limburg

5 alles-in-één conceptstores in Limburg

Een outfit van kop tot teen shoppen, de mooiste beautyproducten kopen en dat allemaal onder één dak? Hiervoor kan je terecht in een van deze 5 conceptstores in Limburg. 

Cosine

Mark Maddox horloge bij Cosine

Als je accessoires en make-up op één plek zoekt, dan ben je bij Cosine aan het juiste adres. Het is een samensmelting van de passies van beide zaakvoerders: Bart ontfermt zich over de horloges en juwelen. Yasmine over de make-upstudio en handtassen. Aanraders zijn horlogemerken Mark Maddox, Daniel Wellington en handtassenlabel Paul's Boutique.

Cosine, Kempische Steenweg 503, 3500 Kiewit

Le Retour

Le Retour

Dé trends uit Parijs, Londen en Milaan vind je bij Le Retour. Je kan er niet enkel terecht voor een nieuwe outfit, maar ook voor schitterende accessoires. Een voorproefje van de merken die ze hier verkopen: Yumi, Scotch and Soda en NOOSA Amsterdam. En dat allemaal in hartje Tongeren.

Le Retour, Hemelingenstraat 3, 3700 Tongeren

Callas

Supertrash bij Callas

Bij Callas Heb je alles-in-één! Je kan er je nagels laten doen, make-up én een nieuwe outfit aanmeten. Ze hebben hedendaagse merken als Supertrash, Jackie Luxury en Josh V die je er flawless uit laten zien. Wil je na de feestdagen die extra kerstkilootjes kwijt? Daar kan Callas je ook mee helpen.

Callas, Kempische Steenweg 370, 3500 Hasselt

Cleo

Cleo parfum

Bij Cleo hebben ze alles in huis om je een total make-over te geven. Spray tanning, feestmake-up, ontharing, botox,…En dit is nog maar enkel beauty. Je kan hier ook terecht om een nieuwe outfit te shoppen van merken als Hale Bob, Blanc Nature en Ciao Tutti. Werk je outfit af met heerlijke parfums van nichemerken.

Cleo, Stationslaan 8, 3700 Tongeren

 

Fashion Point

Patrizia Pepe bij Fashion Point

Overzicht, netheid en fashion. Zo omschrijf je de Fashion Point. Alle items hangen netjes per merk verdeeld in corners. Je komt zeker en vast met één item naar buiten als je fan bent van Liu Jo, Esprit, Guess en Patrizia Pepe. En als je ter plekke stijladvies nodig hebt, geven ze je die met plezier op maat.

Fashion Point, Koninginnenlaan 60, 3630 Maasmechelen

 

Ook in het buitenland zijn conceptstores een echt hype. Zo opende Chanel onlangs een nieuwe conceptstore in Rome. Als dat geen reden is om een reisje naar Rome te boeken? Hou onze feel.it rubriek ook elke week in de gaten voor de nieuwste adresjes in binnen-en buitenland.